Maskun Kalustetalo Oy TARJOUKSET
Etusivu Maskun Blogi Ota haltuun uusin vapaa-ajan vieton trendi, Friluftsliv!

Ota haltuun uusin vapaa-ajan vieton trendi, Friluftsliv!

Ota haltuun uusin vapaa-ajan vieton trendi, Friluftsliv!

Olet varmaankin kuullut tanskalaisesta hygge-ilmiöstä eli mukavuudenhaluisesta ja kiireettömästä fiilistelystä, joka voi käytännössä olla sohvalla köllöttelyä viltin alla kynttilöiden valossa. Viime vuosien aikana suuren suosion saavuttanut hyggeily on eittämättä loistava tapa selättää kaamosaika ja nauttia sadepäivistä. 

Hiljattain kuitenkin hyggen rinnalle on noussut toinenkin skandinaavinen vapaa-ajanvieton ilmiö, norjalainen Friluftsliv, jota hehkutetaan ympäri maailman. 

 

Mikä ihmeen Friluftsliv?

Bergen kesäfiilisVapaasti käännettynä Friluftsliv tarkoittaa elämää ulkoilmassa.

Ilmiön periaatteiden mukaisesti ei ole väliä mitä tekee ja missä, joten Friluftsliv:n toteuttamiseksi ei siis tarvitse vaeltaa Karhunkierrosta ja nukkua mättäällä.

Voit toteuttaa sitä omalla pihalla tai parvekkeellasi ihan vain rentoutuen varsinkin nyt, kun löhölomalle ei välttämättä vielä pääse.

 

Kevät ja kesä - Friluftslivin kulta-aikaa!

Asgard kesäfiilis

Nyt kun kauan odotettu kesä on tuloillaan, Friluftsliviä eletään monissa suomalaiskodeissa luonnostaan. Monet viherpeukalot valmistelevat jo puutarhaansa mukula- ja sipulikasveja istuttaen. 

Innokkaimmat grillimestarit taas kiillottelevat grillipihtejään heti, kun lämpömittari alkaa olla plussan puolella. On siis aika pysähtyä miettimään, onko ulkotilani sellainen, että pääsen siellä viettämään oman näköistäni Friluftsliviä heti säiden salliessa?

 

Millainen ulkoilija olet?

Pesä harmaaTankkaatko D-vitamiinia auringosta löhöillen, touhuten vai kenties sekä-että?

Mikäli auringonpalvonta loikoillen on juttusi ja haluat pihallesi ylellistä rantabaarien tunnelmaa, upea, ylellinen pesä tai aurinkosängyt ovat must-hankinta pihaasi!

 

 

 

 

Keter pihavaja

Mikäli nautit Friluftsliv:stä puutarhaa laittaen ja nikkaroiden, uuden Keter-sarjan pihavajat tuovat lisätilaa mm. trimmereille ja multasäkeille.

Air Track voimistelualusta

Aktiiviliikkujien ja lapsiperheiden ostoslistalta löytyy puolestaan pihatrampoliini, airtrack, sup-lauta ja jalkapallomaali, jotka löydät Maskun Ekstra-tuoteryhmästä.

Ekstra-tuotteet ovat kausittain vaihtuvaa valikoimaa, on siis todennäköistä, että osa mainituista tuotteista myydään loppuun. 

 

Rakenna täydellinen miljöö Friluftslivin viettoon!

Tykkäätkö kutsua vieraita kylään grilliherkkujen ja uusien perunoiden äärelle? Perinteiseen juhannuksen juhlintaan ja muita tunnelmallisia illanviettoja varten haluamme tarjota sinulle laadukkaat grillit ja erilaiset grillausvälineet, sekä käytännölliset kesäkeittiöt.

Bergen kalusteryhmä

Tarpeisiisi sopivan kokoiset ruoka- tai sohvaryhmät ulos luovat viihtyisän ympäristön ruokailemiseen ja vieraiden kanssa jutusteluun. Ei pidä unohtaa, että valikoimastamme löytyy myös lämmintä tunnelmaa luovat lyhdyt, terassilämmittimet ja ulkotulisijat. 

Belfort lyhty

Tutustu puutarhakalusteiden valtavaan valikoimaamme ja luo unelmiesi kesäviettopaikka kotiin tai mökille!

 

Friluftsliviä ympäri vuoden!

Belfort kalusteryhmä

Olemme viettäneet viime aikoina niin paljon aikaa sisätiloissa, että vaihtelu ja raikas ulkoilma virkistävät kummasti kelillä kuin kelillä. Jopa siinä määrin, että moni on siirtänyt etätyöpisteensä parvekkeelle säiden sen salliessa. Millä tavalla sinä voisit valjastaa ulkotilasi neliöt kokovuotiseen käyttöön? 

Friluftslivin ideologian mukaisesti sää on vain pukeutumiskysymys. Vaihtelun vuoksi voit siemailla kupposen kuumaa kuunnellen sateenropinaa tai tunnustellen pikkupakkasen kipristelevän poskipäitäsi. Lämmin pukeutuminen, viltti, ulkotuolin pehmusteet ja muhkeat ulkonojatuolit tekevät kokemuksesta huippumukavan vielä myöhään syksylläkin.  

Inspiroidu Maskun laajasta ulkokalustevalikoimasta, tilaa suosikkisi ja tägää meidät somessa julkaisuihisi. Haluamme nähdä, miten sinun elämässäsi ilmenee oman näköinen Friluftsliv!