Maskun Kalustetalo Oy TARJOUKSET
Etusivu Maskun Blogi Pulahda poreisiin – Wellis-ulkoporealtaat Maskusta!

Pulahda poreisiin – Wellis-ulkoporealtaat Maskusta!

Pulahda poreisiin – Wellis-ulkoporealtaat Maskusta!

Viihtyisä ulkoporeallas tarjoaa mitä mainioimman paikan nauttia vaihtuvista vuodenajoista omalla terassilla tai pihalla. Lämmin poreallas tuo arkeen ripauksen luksusta ympäri vuoden. Kylmä talvi-ilta tähtitaivaan alla muuttuu ylelliseksi elämykseksi ulkoporeammeesta käsin. Eikä kaunis kesäpäiväkään ole hassumpi, mikäli sen saa viettää korkealaatuisen ulkoporealtaan hellässä huomassa. 

Wellis on Euroopan suurin poreallasvalmistaja ja altaat valmistetaan ensiluokkaisen laadukkaista materiaaleista Euroopassa, Unkarissa. Ulkoporealtaiden alati kasvava suosio on jatkunut aina vuodesta 2003 saakka, jolloin Wellis on myös perustettu. Yhä useammat ihmiset tahtovat luoda kotiinsa hyvinvointia tukevat puitteet. Ulkoporeallas onkin mahtava keino lisätä arkeen rentoutumismahdollisuuksia. Laadukas ulkoporeamme hellii sekä kroppaa että mieltä parhaalla mahdollisella tavalla. 

Maskun valikoimasta löydät Wellis-tuotteet kilpailukykyiseen hintaan. Mallistoomme lukeutuu erityylisiä ja eri ominaisuuksilla varustettuja ulkoporealtaita moneen makuun.

Sopisiko kotiisi jokin näistä?

Wellis Kilimanjaro Standard

ulkoporeallas tarjoukset

Wellis Kilimanjaro Standardissa on yksi makuupaikka sekä viisi istuinta. Kahden tehokkaan hierontapumpun ja uusien hierontasuuttimien luoma hierontakokonaisuus on vertaansa vailla. Runsaat säätövaihtoehdot mahdollistavat kuhunkin tilanteeseen sopivan hierontakokemuksen, ja leveiden istuimien ansiosta kylpijöillä on mukavat oltavat isommallakin porukalla. Vesirajaan upotettu kattava led-valaistus sävyttää veden haluamallasi värillä. Värivaihtoehtoja on useita ja voit asettaa valaistuksen myös vaihtumaan väristä toiseen.

Wellis Pluto

ulkoporeamme tarjous

Wellis Plutossa on kolmen istuinpaikan lisäksi kaksi erimittaista makuupaikkaa. Fysioterapeuttien kanssa suunnitellut istuimet tarjoavat monipuolisen hierontakokemuksen, unohtamatta voimakkaita pohje- ja jalkapohjahierontoja. Tehokas hierontapumppu yhdistettynä laadukkaisiin hierontasuuttimiin takaa rentouttavan kylvyn koko keholle. Makuupaikkojen jalkahieronnat ja MySeat-kulmaistuimen niska-hartiahierojat rentouttavat paitsi kehon, mutta myös mielen.

Wellis Jupiter

poreallas ulos

Parhaista materiaaleista Euroopassa valmistettu Wellis Jupiter -ulkoporeallas sisältää vesirajavalaistuksen ja niskatyynyjen lisäksi langattoman musiikkijärjestelmän. Puhtaasta vedestä huolehtii hienopaperisuodatin ja otsonaattori. Runkoeristyksen ansiosta allasta on myös helppo huoltaa. Tämäkin ulkoporeallas on suunniteltu yhdessä fysioterapeuttien kanssa, jotta lopputulos olisi käyttäjälleen paras mahdollinen.

Wellis Rio Grande

valmis uima-allas pihalle

Tämä allas toteuttaa ne villeimmätkin toiveesi! Rio Grandessa on kaksi erillistä ja itsenäistä puolta: uintiin sopiva alue sekä hieronnalla varustettu allas. Voit säätää lämpötilat ja suodatusajat täysin toisistaan riippumatta, jolloin saat porealtaan puolelle lämpimämpää vettä ja uintiin taas viileämmän lämpötilan. Uintituokion jälkeen on upeaa hypätä rentouttavaan hierontaan. Hierontapuoli on identtinen Wellis Malaga-porealtaan kanssa. 

Tutustu kaikkiin Wellis-ulkoporealtaisiin ja ajankohtaisiin tarjouksiin täällä! Porealtaiden hintaan sisältyy ilmainen kotiinkuljetus Manner-Suomeen.