Maskun Kalustetalo Oy TARJOUKSET
Etusivu Maskun Blogi Selkeitä valintoja

Selkeitä valintoja


 

Ruokailuryhmä on Maskusta. Pöydän malli on Block. Mustat tuolit on myös hankittu Maskusta, mutta malli on jo muuttunut. Valikoimissa on edelleen vastaavanlainen tuoli. Lamppu on Masku KOTI – myymälän mallistosta.

Vastaantulijaa on heti vastassa valoisa eteinen, jota ryhdistää raidallinen matto. Isot peilioviset kaapit kätkevät sisäänsä ulkoiluvaatteet ja siivouskomeron. Peilit myös avartavat käytävämäistä tilaa.

Kun vierailija astuu peremmälle, hän hämmästyy. Käytävä avautuu yhdistetyksi olo- ja ruokailuhuoneeksi, jonka yhtä seinää rytmittää ikkunoiden rivi. Huoneisto on harvinaisen valoisa, ja koska ikkunoiden takana humisee vain metsä, ei näkymää tarvitse peittää edes verhoilla. Verhottomuus sopii yksinkertaiseen ja harmoniseen sisustukseen, ja ikkunoiden takana vaihtuva maisema rauhoittaa mielen.

KAUNIS RUOKAILURYHMÄ

Olotilan katseenvangitsija on ruokailuryhmä, joka on hankittu Maskun Kalustetalosta. Valkoinen pöytä ja mustat tuolit muodostavat keskenään sopivan kontrastin. Tukeva ja kiiltäväpintainen pöytä heijastaa kauniilla säällä taivaan sineä ja vehreitä puita. 

Mustat tuolit puolestaan muistuttavat kovasti Eamesin klassikkotuoli DSW:tä, mutta ovat kukkarolle ystävällisempi vaihtoehto. Ja tuoleissa on hyvä istua. 

Ruokapöydän päällä roikkuu näyttävä rottinkinen valaisin, joka päästää valon kauniisti siivilöitymään säleiden välistä.

Olohuoneen kahdelle päätyseinälle sijoittuu kauniin eleetön Kvikin avokeittiö. Valkoisissa kaapeissa ei ole vetimiä, joten ne uppoavat kauniisti seinään. Säilytystilaa on runsaasti, joten täällä on himokokkaajankin mukava valmistaa ruokaa. Teräksiset kodinkoneet puolestaan tuovat yhtenäiseen tilaan sopivaa särmää.

Sohva on Maskun malliston kestävä Tennesee-nahkasohva. Valkoisen sohvan pariksi sopivat hyvin mustat Maskun Spicy-pöydät ja harmaa karvalankamatto Sweden.

SOHVA LÖHÖILYÄ VARTEN

Olohuoneen toisessa päädyssä on sohvaryhmä. Valkoinen Maskun Tennesee-nahkasohva on käytännöllinen ja klassinen valinta, joka kestää aikaa ja kulutusta. Valkoista sohvaa piristävät aniliininpunaiset ja violetit tyynyt sekä torkkupeitto, jotka voi väreihin kyllästyessään helposti vaihtaa toisiksi.

Mustat Spicy-sohvapöydät ovat näppärä valinta, sillä kevyet pöydät voi kätevästi siirtää vaikka sohvan viereen, jos haluaa televisiota katsellessa herkutella. Sohvaryhmän rajaa muusta tilasta pehmeä Sweden-karvalankamatto, joka tuntuu jalan alla erityisen pehmoiselta ja parantaa tilan akustiikkaa.

MAKUUHUONE RAUHOITTAA

Makuuhuoneessa on rauhallinen tunnelma, sillä kaikki turha on karsittu pois ja piilotettu ovien taakse. Harmaa topattu sängynpääty hallitsee tilaa. Turkoosit tyynyt ovat väriläiskä muuten harmaalla ja vaalealla sisustetussa huoneessa.

Sänky on Maskun erittäin mukava jenkkisänky Dream, jossa on mukava jatkaa löhöilyä pitkälle aamupäivään. Varsinkin, kun vastapäisistä ikkunoista voi ihailla vuodenaikojen mukaan väriään vaihtavia puita.


 

Kylpyhuone on reilun kokoinen. Harmaat laatat luovat tilaan rauhoittavan tunnelman. Laatat on hankittu RTV:stä. Suihku on rajattu kevyellä lasiseinällä nurkkauksesta, johon voi sijoittaa pesukoneen.

Olohuoneesta näkyy kauniisti makuuhuoneeseen, jossa seisoo Maskun Svartholm-valaisin. Sisustustaulu ja kattovalaisin Masku KODISTA.