Maskun Kalustetalo Oy TARJOUKSET
Etusivu Maskun Blogi Taattua tyyliä Rowicolta

Taattua tyyliä Rowicolta

Taattua tyyliä Rowicolta

Oletko jo tutustunut Rowicoon?

Ruotsalainen Rowico on perustettu vuonna 1971 ja tänä päivänä brändin tuotteet tunnetaan uniikista designistaan ympäri maailman. Vahvasti ajanhermoilla oleva muotoilutyö näkyy jokaisen huonekalun ilmeessä ihailtavasti, mutta siitäkin huolimatta tuotteet ovat kauniin klassisia ja monenlaiseen sisustustyyliin istuvia. Tyylikkäät yksityiskohdat ja huolellinen viimeistelytyö kiinnittävät huomion jo ensivilkaisulla.

Rowicon tuotteet edullisesti

Meiltä Maskusta löydät monipuolisen kattauksen Rowicon valmistamia tuotteita. Skandinaavinen mallisto tarjoilee upeita ratkaisuja niin keittiön, olohuoneen kuin makuuhuoneenkin kalustamiseen. Senkit, tv-tasot, vitriinit, pöydät ja tuolit ovat laadukkaita sekä designiltaan massasta erottuvia, kuten brändin tyyliin kuuluu.

Rowico tarjoukset

Laatua ja hyvää kestokykyä vaalivien kannattaa satsata pitkäikäisiin materiaaleihin. Suuri osa Rowicon kalusteista onkin valmistettu FSC-sertifioidusta puusta ja myös muut materiaalit on valittu siten, että ne kestäisivät mahdollisimman hyvin aitoa arkea ja elämää. Tukevat kalusteet eivät rapistu käytössä, vaan säilyttävät hyvällä huollolla upean ilmeensä vuosikausia.

Rowico sohvapöytä

Rowicon valikoimassa ovat edustettuina niin klassiset kuin modernimmatkin tyylipiirteet. Mallistosta löytyy jokaiseen makuun ja kotiin sopivia tuotteita. Kalusteiden skandinaavisen hillitty ilme on helppo sovittaa lähes minne tahansa! Virtaviivaiset, mutta toisinaan myös hauskan leikittelevät ratkaisut tuovat kodin tunnelmaan kaunista selkeyttä.

Rowicon ruokailuryhmä

Rowicon visiona on valmistaa ennen kaikkea tuotteita, joiden keskiössä on kauneus, laatu ja käytettävyys. Huonekalut tehdään pitkäaikaiseen käyttöön kulutusta kestämään, mutta myös estetiikkansa puolesta tuotteet vakuuttavat! Nämä kalusteet sopivat takuulla visuaalisestikin vaativan sisustajan makuun.