Maskun Kalustetalo Oy TARJOUKSET
Etusivu Maskun Blogi Tervetuloa terassikesä!

Tervetuloa terassikesä!

Maskun Kalustetalon kesäkalusteiden valikoima uudistuu joka kevät reippaalla otteella. Tänä kesänä valikoimissa on erityisen paljon viimeisten trendin mukaisia punoksia, kuoseja ja materiaaleja. Valikoima on niin laaja, että jokainen pystyy rakentamaan itseään miellyttävän kokonaisuuden. Kesän suurimpia uutuuksia ovat ulkotakat, joiden ääressä on tunnelmallista ja mukavaa viettää kesäiltoja.

– Mallistomme noudattelee edelleen Mix & Match -ajattelua, jossa suunnittelun lähtökohtana on se, että asiakkaat voivat yhdistellä kalusteita vapaasti toisiinsa omien makumieltymystensä mukaan, Maskun Kalustetalon Design&Development Manager Kaisa Sukari-Salonen.

Masku on ottanut jälleen valikoimiin myös grillit. Landmannin laadukkaita grillejä on valikoimissa useita erilaisia.

PUUKOMPOSIITTI VAKUUTTAA

Nyt tarjolla on aiempaa enempää puukomposiitista valmistettuja huonekaluja, jotka ovat täysin huoltovapaita. Puukomposiitti on muovin ja puun yhdistelmä, jossa tavoitteena on ollut maksimoida puun ja muovin hyvät ominaisuudet ja minimoida huonot ominaisuudet.
– Puukomposiitista valmistetut huonekalut säilyvät hyvinä pitkään säässä kuin säässä. Huonekalut säilyttävät hyvin värinsä, vaikka olisivat ulkona auringon paahteessa tai sateessa. Materiaalia on helppo työstää ja huonekaluja ei tarvitse huoltaa. Painekyllästettyyn puuhun nähden puukomposiitit ovat myös myrkyttömiä, Kaisa kertoo.

Esberg-lankkupöytä on tämän kesän uutuus. Puukomposiitista valmistettu pöytä on ihastuttava yhdistelmä vanhaa pirttipöytää ja modernia kalustetta. Tämän pöydän pariksi sopivat hyvin monenlaiset tuolit.

TRENDIKKÄÄT ULKOTAKAT

Tämän kesän hittituote ovat ulkotakat, joita Maskulla on mallistossa neljä erilaista. Ulkotakat ovat suloisia tunnelmanluojia ja ne sopivat loistavasti esimerkiksi kivikko- tai hiekkarannoille, jos haluaa istua nuotiotunnelmissa. Ulkotakka toimii periaatteessa samoin kuin sisätakkakin. Takan pesään sytytetään tuli ja sen ympärille voi kerääntyä lämmittelemään, grillaamaan tai tunnelmoimaan. Maskun takkojen hinnat vaihtelevat reilusta satasesta useisiin satoihin euroihin.
– Takkojen kanssa pitää muistaa olla varovainen, joten ne kannattaa sijoittaa palamattomalle alustalle. Jos haluaa käyttää takkaa esimerkiksi puuterassilla, sitä pitää valvoa, sillä takasta voi aina lentää kipinöitä, jotka voivat sytyttää puun palamaan, Kaisa muistuttaa.

Mode-aurinkosängyssä on ihana levätä meren rannalla. Seuralaiset voivat istahtaa Visby-kuppituoleihin ja juomat asetellaan Valletta-sivupöydälle