Maskun Kalustetalo Oy TARJOUKSET
Etusivu Maskun Blogi Tyylikkäät ulkokalusteet kesäksi 2021

Tyylikkäät ulkokalusteet kesäksi 2021

Tyylikkäät ulkokalusteet kesäksi 2021

Mikä ihana kesä! Viimeistään nyt on aika laittaa terassit, parvekkeet ja puutarhat siihen kuntoon, että ulos voi linnoittautua ainakin seuraavaksi kolmeksi kuukaudeksi. Kokosimme tähän juttuun viisi viehättävää vinkkiä sinulle, joka vielä etsit oikeanlaista sisustusta omalle kesäpihallesi. 

Marina ruokailuryhmä  

Suunnitelmissa unohtumattomat kesäkarkelot? Kuuden hengen ruokailuryhmä kestittää kesävieraat ja luo upeat puitteet myös arjen lounashetkille. Tukeva pöytä yhdistettynä Nord-kuppituoleihin on poikkeuksellisen mukava kokonaisuus, jonka ympärillä aika kuluu kuin siivillä! 

Retro sohvaryhmä 

Stailaa terassisi maanläheisillä väreillä! Retro-sohvaryhmän kauniit sävyt sointuvat monenlaiseen ympäristöön. Kevyitä kalusteita on helppo myös siirrellä tarpeen mukaan! 

Provence sohvaryhmä 

 

Punosmateriaalit ovat ykkösjuttu terassien sisustuksessa tänäkin kesänä! Provence-sohvaryhmän kepeä ilme on yhtäaikaisesti sekä huipputrendikäs että maltillinen. Siron kalusteryhmän sijoitat pienempäänkin tilaan, kuten parvekkeelle! 

Bergen aurinkotuoli 

Oikaise jalkasi ja anna auringon helliä! Pehmeä aurinkotuoli on kesänautiskelijan tärkein varuste. Lokoisan aurinkotuolin hellässä huomassa vietät taatusti kesän parhaimmat hetket! 

Tara sohvaryhmä 

Tara-sohvaryhmä ihastuttaa pyöreillä ja pulleilla muodoillaan. Harmoninen värimaailma tekee tilasta rauhallisen, mutta näyttävän. Mukavuudenhaluinen istuskelija huomannee ensimmäisenä sohvan ja nojatuolien muhkeat pehmusteet, jotka suorastaan kutsuvat rentoutumaan! 

Nämä ja paljon muuta löydät Maskun verkkokaupasta ja kesäpihoilta ympäri maan! Tule tekemään edullisia löytöjä ennen kuin kaikki viedään käsistä!