Maskun Kalustetalo Oy TARJOUKSET
Etusivu Maskun Blogi Upean sisustuksen monet mahdollisuudet

Upean sisustuksen monet mahdollisuudet

Upean sisustuksen monet mahdollisuudet

Olohuoneen helmi ja silmäterä on kaunis ja perheen tarpeisiin soveltuva sohva, jonka ympärille huoneen muu sisustus rakentuu.

Tutustu esimerkiksi Pohjanmaan Capri-tuoteperheeseen, kun etsit pitkäaikaista, tyylikästä designia.

Capri avokulmasohva keltainen

Ulkonäöltään ilmava Capri on erinomainen istuttavuudeltaan. Voit valita istuintyynyjen jäykkyyden mielesi mukaan kahdesta erilaisesta vaihtoehdosta. Tukeva, massiivipuinen runko säilyttää ryhtinsä vuodesta toiseen.

Capri on räätälöitävä moduulisohva, joka voidaan suunnitella juuri sen kokoiseksi ja malliseksi, kuin sinä haluat. Moduulisohva suunnitellaan erilaisista osista, jolloin voit muotoilla sohvasta suoran, divaanin, U-mallisen, pienen tai suuren kokonaisuuden. Satojen erilaisten kangas-, ja kymmenien nahkavaihtoehtojen avulla viimeistelet Caprista sinun kotiisi sopivan sohvan. 

Sohvakokonaisuuden suunnittelussa saat halutessasi apua lähimmästä myymälästä.

Matera vuodesohva harmaa

Myös yllä näkyvä Matera on lunastanut uutena sohvamallina nopeasti paikkansa asiakkaidemme suosiossa. Pohjanmaan käsityönä valmistuva sohvamallisto on vaihtoehdoiltaan monipuolinen, istuttavuudeltaan ihanan pehmeä ja kapeat käsinojat tekevät sohvasta trendikkään.

Samettisen pehmeät, laadukkaat kankaat ja syvät värit ovat pitkäaikaisen sohvan varmoja valintoja. 

Matera vuodesohva vihreä


Matera on tilattavissa myös helposti levitettävänä vuodesohvana, jossa on mukava majoittaa yöpyvät vieraat pidempäänkin.

Nahkasohva musta

Italialainen Natuzzi Editions on tunnettu erityisesti nahkaisista sohvistaan, jotka ovat tehty kestämään vuosia niin katsetta kuin käyttöäkin. Natuzzi Editions Piacere on klassinen Chesterfield-kuvioinen herrasmiessohva, joka on vertaansa vailla. Ryhdikäs sohva kutsuu pitkiin, syvällisiin keskusteluihin.

 

Betsy sohvakalusto rosa

Huokeahintaisempi Betsy tarjoaa herkullisia sohva- ja nojatuolivaihtoehtoja kolmessa eri sävyssä. Valitse rohkeasti hempeä pastellinvärinen sohva, johon voit mielesi mukaan yhdistää räiskyviä sävyjä tai maanläheisiä värejä. Kepeät Betsy-sarjan tuotteet ovat paitsi viehättäviä, myös käytännöllisiä, sillä ne sopivat pieneen tilaan ja korkeiden jalkojen ansiosta sohvan alta siivoaminen on helppoa.
 

VIIMEISTELE KOKONAISUUS VALAISTUKSELLA JA MATOLLA

Valaistus tuo sisustukseen tunnelmaa, pehmeyttä ja viimeistelyä kokonaisuuteen. Valaisimilla luot oleskeluhuoneeseen näyttävyyttä nopeasti.

Sessak valaisinsarjassa on valtavasti upeita vaihtoehtoja. Tutustu ainakin seuraaviin! 

Smokey pöytävalaisin musta

Ihana Smokey pöytävalaisin tuo tunnelmaa ja pehmeää valoa iltoihin. Valaisin on tilattavissa mustana ja kultaisena verkkokaupasta tai valikoiduista myymälöistä.

Leola lattiavalaisin harmaa

Nojatuolin viereen lukuvaloksi sopii esimerkiksi upean Leola-lattiavalaisimen, jossa yhdistyvät metalli ja savunharmaa lasi kiinnittävät katseen. Voit pehmentää vahvojen elementtien tunnelmaa vaaleilla sävyillä tai pehmeillä materiaaleilla, tai vaihtoehtoisesti korostaa yksityiskohtia toistamalla niitä tasojen pinnoilla. 

Stailauksen loppusilauksena viimeistele huoneen ilme kauniilla matolla, joka sointuu yhteen muun sisustuksen kanssa.

Uni matto flamingo

Kotimaisen Village’s Collectionin mattovalikoimasta löydät kattavan valikoiman mattoja kodin erilaisiin tarpeisiin. 

Valitse Uni, kun haluat helppohoitoisen, pölyämättömän ja kevyesti käsiteltävän maton.Uni-sarjan tiivisnukkaiset matot sopivat hyvin myös allergiaperheeseen.

Pilvi matto harmaa

Ehdottomasti maailman pehmein matto on Pilvi! Pumpulimaisen pehmeä Pilvi on niin uskomattoman pehmeä ja lämmin, että siinä kelpaa makoilla tai varpaita lämmitellä, jos lattia on kylmä. Tutustu ja tähän ihastut varmasti!

Valikoimamme on täynnä toinen toistaan upeampia tuotteita aina markkinoiden edullisimpaan hintaan. Tutustu valtavaan valikoimaan verkkosivuillamme tai lähimmässä myymälässäsi. Jos tarvitset apua suunnittelussa, autamme mielellämme kaikissa kysymyksissä.

Löydät meidät myös somessa Facebookista, Instagramista, Pinterestistä ja Youtubesta.