Maskun Kalustetalo Oy TARJOUKSET
Etusivu Maskun Blogi Uudistettu Maskun Kouvolan myymälä avataan perjantaina 12.3.2021

Uudistettu Maskun Kouvolan myymälä avataan perjantaina 12.3.2021

Uudistettu Maskun Kouvolan myymälä avataan perjantaina 12.3.2021

Marraskuun alussa Kouvolassa Katajaharjulla tapahtuneessa liikekiinteistön tulipalossa vahinkoja kärsinyt Maskun myymälä avataan remontoituna ja uudistettuna perjantaina 12. maaliskuuta.
Myymälä oli liikekiinteistön tulipalon ja sitä seuranneen remontin vuoksi yli neljä kuukautta kiinni. Myymälä uudistettiin mallikalusteita myöten kokonaan. Uudistetussa myymälässä on panostettu inspiroivaan esillepanoon. 

-    Laajassa mallistossamme korostuvat Suomessa suunnitellut huonekalut, joiden osuus valikoimastamme on yli puolet. Olemme panostaneet eri huonekalubrändien esillepanoon, sänkyosastoilla miellyttäviin testausmahdollisuuksiin ja asiantuntevaan palvelukokemukseen, yhtiön toimitusjohtaja Hanna Kuronen kertoo.
 
Uudistetussa myymälässä korostuvat edullinen hintataso ja parhaat tarjoukset. 

-    Maskun uniikin malliston ja suurten sisään ostojen ansiosta tavoitteenamme on aina tarjota ratkaisut asiakkaillemme markkinoiden alhaisimpaan hintaan, Kuronen jatkaa.

Maskun Kouvolan myymälä (Katajaharjuntie 1, Kuusankoski) palvelee asiakkaita arkisin kello 10-19, lauantaisin 10-16 ja sunnuntaisin 11-16. Tervetuloa Maskuun!

https://www.masku.com/myymalat/kouvola/

 

Maskun Kalustetalo Oy on yksityisessä omistuksessa oleva kotimainen perheyritys, joka on toiminut huonekalualalla jo vuodesta 1983. Masku-myymälöitä on yhteensä 50, joista Suomessa 46 ja Virossa neljä. Lisäksi Maskulla on suuri huonekalujen verkkokauppa masku.com. Yhtiö työllistää yli 300 henkilöä.

Lisätiedot:

markkinointijohtaja Ville Heinonen
puhelin 040 750 1659, sähköposti ville.heinonen@masku.com