Maskun Kalustetalo Oy TARJOUKSET
Etusivu Maskun Blogi Uutuutena Maskun valikoimassa: Bodahl Moebler

Uutuutena Maskun valikoimassa: Bodahl Moebler

Uutuutena Maskun valikoimassa: Bodahl Moebler

Tanskalainen Bodahl tunnetaan etenkin rouheasta tyylistä, persoonallisesta ilmeestä sekä vankasta laadusta! Huolellisesti viimeistellyt kalusteet saavat kodin näyttämään ja tuntumaan ylelliseltä. Tutustu Bodahlin valloittavaan valikoimaan ja hanki omaankin kotiisi pala tanskalaista designia!

Asennetta sisustukseen

näyttävä ruokailutila

puinen vitriini

Bodahlin näyttävät kalusteet ottavat tilan kuin tilan haltuun upealla ilmeellään. Vitriinit, senkit, ruokapöydät ja tuolit suorastaan huokuvat asennetta. Nämä kalusteet sijoitat katseenvangitsijoiksi kotiin, joka kaipaisi ilmeeseensä uutta särmää. Mahtava muotoilutyö ja huikeat materiaalivalinnat eivät takuulla jätä ketään kylmäksi.

Tyylikkäitä yksityiskohtia

ruokapöydän tuolin yksityiskohdat

vitriinin yksityiskohdat

Rustiikkinen ilme ja persoonallinen ulkonäkö ovat Bodahlin huonekalujen tunnusmerkkejä. Uniikit pintakuviot ja halkeamat luovat lankkumallisten ruokapöytien pintaan ainutlaatuisen tyylin. Myös vitriineissä ja senkeissä puun luonnollisen pinnan annetaan leikitellä kauniisti. Tuoleissa puolestaan kiinnostavaa ilmettä ollaan luotu muotoiluvalinnoilla, värityksillä sekä näyttävillä tikkauksilla.

Kestävää laatua

laadukas ruokapöytä Maskusta

iso puinen senkki

Jotta saisit nauttia uusista huonekaluistasi mahdollisimman pitkään, on syytä kiinnittää huomiota myös niiden laatuun. Bodahlin kalusteet valmistetaan vain laadukkaista materiaaleista ja viimeistellään huolellisesti. Nämä tuotteet kestävät aikaa ja ovat ihailtavan pitkäikäisiä.  

Muistathan silti säännöllisesti myös huoltaa puupintoja öljyämällä!

Astu huonekalusuunnittelijan saappaisiin ja luo juuri sinun näköisesi ruokapöytä

suunnittele itse ruokapöytä

Kustomoi ruokapöydästä juuri sinun näköisesi valitsemalla jalat ja kansilevy toiveidesi mukaan. Löytyy sirompaa jalkaa, massiivisempaa mallia ja vaikka mitä. Myymälöissämme pääset asiantuntevien myyjien opastuksella tutustumaan Bodahlin tuotteiden lukuisiin eri variaatiovaihtoehtoihin! 

Tutustu monipuoliseen valikoimaan verkkokaupassamme tai piipahda lähimmässä Maskussasi tekemässä ostokset!