Maskun Kalustetalo Oy TARJOUKSET
Etusivu Maskun Blogi Viihtyisällä kesäpihalla kelpaa puuhastella - löytyykö sinultakin jo nämä hittituotteet?

Viihtyisällä kesäpihalla kelpaa puuhastella - löytyykö sinultakin jo nämä hittituotteet?

Viihtyisällä kesäpihalla kelpaa puuhastella - löytyykö sinultakin jo nämä hittituotteet?

Tiesitkö, että Maskun monipuolisesta valikoimasta löydät puutarhaasi paljon muutakin kuin vain huipputyylikkäitä ulkokalusteita? Verkkokauppamme on varsinainen aarreaitta, mikäli pihan kunnossapito ja puutarhassa hääräily on sydäntäsi lähellä. 

OAKLAND KOOTTAVA PIHAVAJA

Pihaympäristön viihtyvyys lähtee siitä, etteivät työkalut ja tarvikkeet hypi silmille. Hyvää järjestystä voi ylläpitää esimerkiksi Oakland pihavajan avulla. Tilavan vajarakennuksen sisälle mahtuu ruohonleikkurit, lumikolat ja muut kookkaat työvälineet talteen. Rustiikkisen vajan voi halutessaan myös maalata! 

GREEN LAND KASVIHUONE

Jokaisen viherpeukalon haave lienee oma kasvihuone, jossa viljellä tomaatteja, mansikoita, porkkanoita sekä muita kesäherkkuja. Kompakti viherhuone mahdollistaa monenlaiset puutarhaprojektit ja suojelee istutuksia rajuilta sadekuuroilta.

MANHATTAN SÄILYTYSARKKU

Pihapelien ja pehmusteiden varastoimiseen sen sijaan sopii mainiosti näppärä säilytysarkku! Säänkestäviä pehmusteboxeja on saatavilla useammassa koossa ja värissä. Voit valita omalle pihallesi joko valkoisen, tummanharmaan tai vaaleanharmaan laatikon. Tukeva arkku toimii tarvittaessa myös penkkinä!

DAKOTA KESÄKEITTIÖ

Jotta ulkosalla saisi viettää mahdollisimman paljon aikaa, voi keittiöpuuhatkin siirtää kätevästi pihalle! Moduulipaloista vaivattomasti rakentuva kesäkeittiö mahdollistaa lounassalaattien ja välipalojen valmistumisen helposti pihapuuhien lomassa.

SMART FENCE AITAPANEELI

Omaan pihapiirin luot yksityisyyttä helposti asennettavilla Smart Fence aitapaneeleilla, joita on saatavilla sekä lasista että alumiinista valmistettuina. Lasinen aita on visuaalisesti viehättävä, eikä pilaa näköalaa, mutta tyylikäs ja tumma alumiinista valmistettu aita suojaa tuulen lisäksi myös uteliaiden katseilta!

Meiltä löydät edullisesti myös sup-laudat, trampoliinit, airtrack-laudat sekä monet muut! Tervetuloa tutustumaan valtaisaan valikoimaamme!