Etusivu / Artikkelit / Asiakastarinat / Kalusteet hotelliin Maskun yritysmyynnistä

Kalusteet hotelliin Maskun yritysmyynnistä

Kalusteet hotelliin Maskun yritysmyynnistä

Hotellin sisustus vaikuttaa merkittävästi tilan viehätysvoimaan. Tyyliin istuvat kalusteet luovat tunnelman ja viimeistelevät asiakaskokemuksen. Runsaalle käytölle altistuvien huonekalujen on myös syytä kestää hyvänä useampia vuosia, joten hotellikalustusta suunniteltaessa kannattaa ehdottomasti satsata ensiluokkaiseen laatuun. Kestävät huonekalut hotellihuoneisiin löydät edulliseen hintaan Maskun yritysmyynnistä.

Kuvissa viehättävästä ilmeestään tunnettu Hotel Kakola, jonka huoneista löytyy Svanen huippulaadukkaat sängyt sekä Stressless-sarjan kalusteet. Lisäksi hotellin aulatilojen sekä ravintolan sisustukseen on valittu Stressless-malliston edistyksellisen ergonomisia tuotteita. Näiden kalusteiden äärellä vaativampikin asiakas viihtyy.

Stressless-tuotteet edustavat Maskun malliston timanttisinta kärkeä niin laatunsa, designinsa kuin mukavuutensakin puolesta. Esimerkiksi nahkaverhoillussa Stella-sohvassa on kätevä mekanismi, joka varmistaa, että saat otettua ihanan lokoisan asennon.

Stressless-malliston kalusteissa on myös kattavasti variaatiomahdollisuuksia. Esimerkiksi verhoiluvaihtoehtoja on saatavilla useita erilaisia, kun tilaat tuotteet myymälöidemme kautta. Lisäksi tuoleihin voi halutessaan lisätä käsinojat tai vaihtaa sohvan jalkamallin toiseen.

Ylellinen nukkumisympäristö luodaan muhkealla sängyllä sekä laadukkailla peitteillä ja tyynyillä. Mukavan kokonaisuuden viimeistelevät ihanan tuntuiset hotellilakanat. Svanen laadukkaat sängyt tarjoavat erinomaiset puitteet hyville yöunille. Sänkyjen tyylikäs ulkonäkö istuu mainiosti korkealuokkaisiin hotellihuoneisiin.

Tutustu Maskun yritysmyyntiin ja löydä oikeat kalusteet sinunkin yrityksesi toimitiloihin!

Yritysasiakkaan edut:
  • 8% alennus myös jo alennetuista hinnoista 

  • Masku Yritysjoustolla 30pv koroton ja kuluton — sopivissa erissä! 

  • Yli 100 000 varastotuotetta 2—6 arkipäivän nopealla toimituksella 

  • Verkkokaupan koko valikoima käytettävissäsi 

  • Yli 200 ammattilaista ja 47 myymälää palveluksessasi

Ota yhteyttä!