Etusivu / Artikkelit / Kauniita unia innovatiivisella patjalla

Kauniita unia innovatiivisella patjalla

Kauniita unia innovatiivisella patjalla

Patjalla on todellakin väliä. Kun nukut laadukkaalla patjalla, rentoudut erityisellä tavalla ja olet aamulla virkeä sekä hyvävointinen. Maskun laajaa patjavalikoimaa täydentää nyt uusi, kotimainen Fly-patjasarja, joka on suunniteltu kehosi parhaaksi ja auttaa ylläpitämään hyvinvointiasi.

Seuraamme trendejä ja pyrimme tarjoamaan asiakkaillemme parasta mahdollista laatua ja mukavuutta. Fly-sarjan patjoissa käytetään innovatiivista tekniikkaa, jota ei saa muualta Suomesta. Tahdomme tarjota laadukkaita patjoja Suomesta, kertoo Maskun Kalustetalon ostojohtaja Tony Eronen.

SELKÄRANKAA MYÖTÄILEVÄ TUKI

Fly-patjasarja tarjoaa täysin uudenlaisen lähestymiskulman hyvinvointiin. Kotimaisen Uness Oy:n valmistaman malliston suunnittelussa lähtökohtana on ollut toteuttaa vartalolle ihanteellinen nukkumisasento. Fly-patjoissa ei ole käytetty perinteisiä joustimia, vaan ne koostuvat tukivaahdosta sekä paineen ja lämmön mukaan muotoutuvasta, viskoelastisesta materiaalista.

Selkärankaa peilikuvamaisesti seuraava muoto myötäilee, tukee ja jopa muistuttaa selkärankaa.
– Tarkoituksena on, että niin kylkikuin selinmakuullakin selkäranka on suorassa, olkapään seutu uppoaa patjan sisään ja ristiselän alue on tuettuna. Tällöin vartalo on luonnollisessa asennossa ja pääsee aidosti lepäämään, kertoo Uness Oy:n markkinoinnin Ville Keskinen.

VASTAUS ELÄMÄNTAPAAMME

Patjasarja ottaa huomioon nykyisen elämäntavan, jossa ei enää vaadita samanlaisia fyysisiä ponnistuksia kuin aiemmin. Työn vaatima liikunta sekä ihmisten luontainen liikkuminen ovat vähentyneet. 

Suurin osa ihmisistä kokeekin elämänsä aikana jonkinlaista selkäkipua. Vuosia kestäneet rutiininomaiset työskentelyasennot ja tavaroiden nostot kuormittavat selkää tarpeettomasti. Keskisen mukaan sama pätee myös nukkumiseen.
– Tehokkaimpia tapoja ehkäistä ja helpottaa selkäsärkyjä on valita oikeanlainen sänky. Vääränlaisella sängyllä nukkuminen painaa ala- ja yläselkää, estää pintaverenkiertoa, rasittaa välilevyjä sekä luo jännitteitä hartiaseudulle.

HENGITTÄVÄ RAKENNE

Keskinen kertoo, että laadukas patja kestää hyvinkin 10 vuotta, mutta muistuttaa, että petauspatja tulisi vaihtaa jo hygieniasyistäkin useammin. Fly-malliston tuotteissa onkin kiinnitetty erityistä huomioita hengittävyyteen.
– Hengittävyys korostuu patja- ja petauspatjakankaiden pehmeässä joustokudoksessa sekä tuotteiden reunaosissa kiertävässä, ilmanvaihtoa korostavassa Air-verkkorakenteessa, Keskinen kertoo.

MAHDOLLISUUS RÄÄTÄLÖINTIIN

Fly-mallistosta on saatavana näyttäviä jenkki- ja runkopatjoja, perinteisiin sänkyihin sijoitettavia patjoja sekä petauspatjoja. Verhoilun väreistä löytyvät perinteisen tyylikkäät musta ja valkoinen, ja jäykkyysvaihtoehtojakin on valittavana kaksi.
– Patjan ominaisuudet pysyvät rakenteen ansiosta samana, oli kyseessä mikä vaihtoehto tahansa. Tuotteet ovat hyvin muhkeita ja muovaavat vahvasti makuuhuoneen luonnetta, joten niiden ulkonäkö on myös hyvin tärkeä kriteeri, Keskinen sanoo.

Ulkonäkö voidaankin räätälöidä Maskussa täysin asiakkaan toiveiden mukaan.
– Verhoiluvaihtoehtoja on lukuisia. Voimme käyttää verhoilussa myös asiakkaan omaa kangasta, kunhan se vain soveltuu patjakankaaksi. Myös erikoiskokoja on saatavilla, sillä voimme säädellä pituutta ja leveyttä, Eronen kertoo.

Kaiken kaikkiaan Fly-tuotteiden päämääränä on parantaa ja tukea kokonaisvaltaisesti ihmisten hyvinvointia.
– Illalla Fly-patjalla nukkuja voi nauttia miellyttävästä, elämänlaatua parantavasta sängystä. Aamuun hän herää levänneenä ja virkeänä ilman selkäkipuja, Keskinen kiteyttää uuden patjasarjan edut.

Artikkeliin liittyviä tuotteita

.......
.......
.......
....
.......
.......
.......
.......
....
.......
.......
.......
.......
....
.......
.......
.......
.......
....
.......
.......
.......
.......
....
.......
.......
.......
.......
....
.......
.......
.......
.......
....
.......
.......
.......
.......
....
.......
.......
.......
.......
....
.......
.......
.......
.......
....
.......