Etusivu / Artikkelit / Masku avaa uuden myymälän Hakametsään

Masku avaa uuden myymälän Hakametsään

Masku avaa uuden myymälän Hakametsään

Maskun Kalustetalolle jo viides myymälä Pirkanmaalle – Masku avaa uuden myymälän Hakametsään

Maskun Kalustetalo avaa perjantaina uuden huonekalujen ja kodinsisustuksen erikoismyymälän Tampereen Hakametsään. Uusi myymälä on Pirkanmaan viides ja koko Masku-ketjun 43. myymälä Suomessa. Hakametsän myymälän Masku toteuttaa uudella konseptillaan.

-Olemme rakentaneet Hakametsän myymälän uuden konseptimme mukaisesti panostamalla eri huonekalubrändien esillepanoon. Muista konseptimyymälöistä saadun palautteen perusteella uusi konseptimme tarjoaa kuluttajille entistä enemmän inspiraatiota kodin sisustukseen. Myymälässä korostuvat Suomessa suunnitellut huonekalut, joiden osuus valikoimastamme on yli puolet. Tärkein asia on edullinen hintataso. Oman mallistomme ja suurten sisään ostojen ansiosta pystymme tarjoamaan kaikkien hintakategorioiden tuotteet asiakkaillemme markkinoiden alhaisimpaan hintaan, Maskun toimitusjohtaja Hanna Kuronen kertoo.

Kalustevalmistajista muun muassa kotimaiset Pohjanmaan Kaluste, Unico ja Niemen Tehtaat sekä kansainvälistä muotoilua edustavat Ekornes ja Bellus ovat räätälöineet Maskulle uniikin valikoiman. Hakametsästä saat jatkossa myös maan laajimman valikoiman ulko-, terassi- ja parvekekalusteita.

Hanna Kurosen mukaan Maskun myymäläverkoston tavoitteena on olla lähellä asiakkaita.

-Meillä on Pirkanmaalla ennestään myymälät Lielahdessa, Ylöjärvellä, Lempäälän Ideaparkissa ja Orivedellä. Hakametsä täydentää Pirkanmaan myymäläverkostomme ja voimme palvella asiakkaitamme entistä kattavammin koko alueella, Kuronen kertoo.

Maskun uusien myymälöiden avajaiset ovat saaneet monella paikkakunnalla aikaan suuret yleisöryntäykset.

-Olemme varanneet uuden myymälän avajaisiin poikkeuksellisia avajaistuotteita, joista annamme huomattavat avajaisalennukset. Lisäksi tarjoamme kakkukahvit perjantaista lauantaihin uudessa myymälässämme, Maskun aluepäällikkö Jaakko Hagelberg kertoo.

Uuden Hakametsän myymälän ovet avataan asiakkaille perjantaina kello 10. Avajaisissa asiakkaita palvelevat ja opastavat myös huonekalutehtaiden asiantuntijat. Maskun uusi Hakametsän myymälä on avoinna arkisin kello 10-20, lauantaisin kello 10-18 ja sunnuntaisin kello 12-18.

Tervetuloa hyödyntämään huikeat avajaistarjoukset ja kakkukahville uuteen Masku-myymälään Hakametsään!