Etusivu / Artikkelit / Nähdään Habitare-messuilla 13.–17. syyskuuta!

Nähdään Habitare-messuilla 13.–17. syyskuuta!

Nähdään Habitare-messuilla 13.–17. syyskuuta!

Helsingin Messukeskus täyttyy tänäkin syksynä designista ja sisustusinspiraatiosta, kun Habitare-messut starttaavat 13. syyskuuta. Myös Masku on mukana Habitare-messuilla upean mallistonsa kera. Messuilla pääset ihastelemaan mm. Pohjanmaan Kalusteen, Belluksen, Neiserin, Rowicon ja Unessin huippulaadukkaita tuotteita. Olemme koonneet messumallistoon valikoimamme timanttisimpia suosikkituotteita sekä tyylikkäitä uutuuksia. Messuilla on mahdollisuus tehdä ostoksia ja hyödyntää huikeat messutarjoukset! 

Tämän vuoden Habitare-messujen teemana on Yhdessä / Together. Teema pyrkii tarkastelemaan ja pohtimaan ajassamme näkyviä kontrasteja sekä yhdessä tekemisen merkitystä. Maskun oman osaston teema ”Paremman dynamiikan puolesta” nivoutuu oivallisesti yhteen Habitaren teeman kanssa. Me haluamme parantaa perhedynamiikkaa mukavilla sohvilla ja ruokailuryhmillä, parisuhdedynamiikkaa fiksuilla sänky- ja patjavalinnoilla sekä lastenhuoneen dynamiikkaa toiminnallisilla kalusteilla ja säilytysratkaisuilla. 

Maskun monipuolinen messuosasto löytyy 7-hallista (osasto 7f130)! Tule inspiroitumaan osastollemme ja ihastumaan syksyn upeisiin uutuuksiin, materiaaleihin sekä väreihin. Habitaressa voit hyödyntää messukävijöitä varten suunnitellut messutarjoukset ja tehdä mahtavia sisustuslöytöjä aivan poikkeuksellisen edullisesti!  

HABITAREN MESSUEDUT MASKUN OSASTOLLA:
  • Lisäetu -10 % ostoksistasi (koskee myös tarjoushintoja)

  • Ilmainen kuljetus kaupan päälle

  • Maksuaikaa 60kk, kulut 0 € korot 0 %

  • 10 vuoden tuoteturva kaupan päälle (arvo jopa 149 €)

Lisäksi osastollamme on tänä vuonna huikea Photo Booth -kuvauskoppi, joka viihdyttää messukävijöitä. Photo Boothissa voit napata kuvan omista messutunnelmistasi yksin tai yhdessä ystävän kanssa ja osallistua samalla arvontaan! 

HABITARE HELSINGIN MESSUKESKUKSESSA KESKIVIIKOSTA SUNNUNTAIHIN 13. – 17. SYYSKUUTA! 

PSST! Habitaren lippuetu Masku Klubilaisille!

Saat aikuisten pääsylipun hinnasta 8 euroa alennusta, kun ostat sen ennakkoon verkkokaupasta (lipun norm. hinta aikuiselle on 21 €). Etu voimassa 12.9. asti. Koodi verkkokauppaan: MASKUUN

Osta lippusi täältä!

Habitare on avoinna yleisölle: keskiviikkona klo 12 – 18, torstaina klo 10-19, perjantaina klo 10 – 20 sekä lauantaina ja sunnuntaina klo 10 – 18.