Etusivu / Artikkelit / Nappaa miniloma Kakolaan

Nappaa miniloma Kakolaan

Nappaa miniloma Kakolaan

Kiinnostaisiko miniloma Kakolassa? Haluamme hemmotella asiakkaitamme rentouttavilla kylpylälahjakorteilla. Kun ostat 1000 eurolla, saat Kakolan minilomalahjakortin kaupan päälle. Lahjakortin arvo on 229€. 

Koe irtiottosi historiaa huokuvassa miljöössä Hotel Kakolassa ja pakene arkea upeaan Kakola Spahan. Kakola Spa on Hotel Kakolan yhteydessä toimiva kylpylä, joka tarjoaa ihania elämyksiä kaikille aisteille. Kylpylän ainutlaatuinen tunnelma vie huolet ja kiireen mennessään. Kakola Spasta saat myös rentouttavia hoitoja, jotka nostavat ylellisen kylpyläelämyksen aivan uudelle tasolle. Miltä kuulostaisi esimerkiksi kuumakivihieronta kylpylän rauhallisessa syleilyssä? 

Me Maskussa haluamme hemmotella asiakkaitamme – saat vähintään 1000 euron ostoksistasi Kakolan minilomalahjakortin kaupan päälle, kun teet ostoksesi 26.12.2023–8.1.2024 välisenä aikana. Voit asioida joko verkkokaupan välityksellä tai vierailla lähimmässä Masku-myymälässäsi shoppailemassa. 

Nyt onkin mitä mahtavin hetki panostaa oman kodin viihtyisyyteen ja hankkia kauan kaivatut huonekalut edullisesti Maskusta. Esimerkiksi uusi sänky tai sohva on hankinta, josta riittää iloa useiksi vuosiksi eteenpäin. Ja mikäpä sen mukavampaa kuin saada tarpeellisia sisustushankintoja tehdessä vielä hemmottelulahjakortti kaupan päälle! Tutustu ajankohtaisiin huonekalutarjouksiimme täällä

Minilomalahjakortti sisältää: 

  • Majoitus kahdelle Standard-huoneessa 

  • Sisäänpääsy Spahan kahdelle 

  • Runsas buffetaamiainen  

Lahjakortin arvo on 229 €. Lahjakortti on voimassa 30.6.2024 asti. 

Edellyttää aina ennakkovarauksen. Huonesaatavuus rajoitettu. 

Varaukset Hotel Kakolan myyntipalvelun kautta: 

myynti@kakola.fi 

044 424 4500 

Lahjakortilla maksettavia huoneita on päivittäin rajallinen määrä. Lahjakorttia ei voi vaihtaa rahaksi.