Etusivu / Artikkelit / Trendikkäimmät puutarhakalusteet: Kesä 2024

Trendikkäimmät puutarhakalusteet: Kesä 2024

Trendikkäimmät puutarhakalusteet: Kesä 2024

Boheemia eleganssia

Boheemi tyyli jatkaa suosiotaan myös tänä kesänä. Rottinki, makramee ja luonnonmateriaalit luovat puutarhaan rennon mutta tyylikkään tunnelman. Kuvittele itsesi löhöilemässä rottinkisohvalla, ympärilläsi pehmeitä, värikkäitä tyynyjä ja lämpimiä vilttejä. Tämä tyyli yhdistää mukavuuden ja estetiikan saumattomasti. Väripaletissa korostuvat maanläheiset sävyt ja eksoottiset kuviot, jotka tuovat ripauksen kaukomaiden tunnelmaa omaan puutarhaan. 

Monikäyttöiset moduulit 

Moduulikalusteet ovat tänä kesänä ehdoton hitti. Nämä monikäyttöiset kalusteet voidaan mukauttaa tilanteen mukaan, olipa kyseessä sitten rento grilli-ilta tai suuremmat puutarhajuhlat. Moduulien avulla voit rakentaa esimerkiksi mukavan sohvaryhmän, joka muuntuu tarvittaessa aurinkovuoteeksi. Monikäyttöisyys ja muokattavuus tekevät moduulikalusteista erityisen suosittuja tänä kesänä. 

Luonnonmateriaalit 

Ympäristöystävällisyys on vahva trendi myös puutarhakalusteiden osalta. Kierrätysmateriaalit ja kestävät luonnonmateriaalit, kuten bambu ja FSC-sertifioitu puu, ovat nyt in. Vanhoista kuormalavoista tehdyt pöydät ja penkit lisäävät puutarhaan persoonallista ilmettä ja korostavat vastuullisuutta. Ekologisuus ja esteettisyys kulkevat käsi kädessä, ja luonnonmukaiset materiaalit luovat puutarhaan rauhallisen ja harmonisen tunnelman. Hieman hippiä, paljon ulkonäköä ja  mukavuutta! 

Ulkotilojen olohuoneet 

Kesällä ulkotilat muuttuvat toiseksi olohuoneeksi, ja tämän kesän trendinä on tuoda sisätilojen mukavuus ulos. Säänkestävät sohvat, pehmeät nojatuolit ja tyylikkäät matot tekevät puutarhasta viihtyisän oleskelutilan. Mukavuus on avainsana: pehmeät tyynyt ja viltit, jotka kestävät sään vaihtelut, ovat nyt must-have. Tunnelmavalaistus, kuten LED-valonauhat ja lyhdyt, luovat täydellisen ilmapiirin kesäiltoihin. 

Väriloistoa ja Iloisuutta 

Kirkkaat värit ovat tämän kesän ehdoton trendi. Iloisen väriset kalusteet ja tekstiilit tuovat energiaa ja iloa puutarhaan. Rohkeat värit kuten oranssi, turkoosi ja limenvihreä piristävät tilaa ja luovat iloisen tunnelman. Yhdistä eri värejä ja kuvioita rohkeasti – kesällä mikään ei ole liikaa! Värikkäät riippumatot, pöytäliinat ja tyynyt tekevät puutarhastasi värikkään keitaan, jossa viihtyvät niin perhe kuin ystävätkin. 

Minimalistinen tyyli 

Jos väriloisto ei ole sinun juttusi, minimalistinen tyyli on myös trendikäs valinta. Selkeät linjat, yksinkertaiset muodot ja neutraalit värit, kuten valkoinen, harmaa ja musta, luovat tyylikkään ja rauhallisen ympäristön. Yhdistä metalliset ja puiset elementit laadukkaisiin tekstiileihin ja saat aikaan ajattoman ja elegantin ilmeen. Minimalistinen puutarha on kuin moderni taideteos, joka kestää aikaa ja katseita. 

Vesielementit 

Vesi tuo puutarhaan viileyttä ja rauhallisuutta. Vesielementit, kuten suihkulähteet ja koristealtaat, ovat erityisen suosittuja tänä kesänä. Ne eivät vain virkistä, vaan myös luovat rentouttavan äänimaiseman. Jos tilaa ei ole uima-altaalle, pieni suihkulähde tai allas riittää tuomaan veden rauhoittavan vaikutuksen puutarhaan. Vesi on elementtinä sekä kaunis että käytännöllinen lisä puutarhaan. 

Kohti kesää 2024 

Puutarhakalusteiden valinta on tänä kesänä täynnä mahdollisuuksia. Trendeistä löytyy jokaiselle jotakin, olitpa sitten boheemin, minimalistisen tai ekologisen tyylin ystävä. Muista, että tärkeintä on luoda puutarhasta tila, jossa viihdyt ja jossa kesän ihanat hetket muuttuvat unohtumattomiksi muistoiksi. Tutustu Masku.comin valikoimaan ja löydä puutarhasi uudet suosikit. Iloista ja aurinkoista kesää!

Artikkeliin liittyviä tuotteita

.......
.......
.......
....
.......
.......
.......
.......
....
.......
.......
.......
.......
....
.......
.......
.......
.......
....
.......
.......
.......
.......
....
.......
.......
.......
.......
....
.......
.......
.......
.......
....
.......
.......
.......
.......
....
.......
.......
.......
.......
....
.......
.......
.......
.......
....
.......