Etusivu / Artikkelit / Uusi Masku-myymälä avataan perjantaina Hyvinkäälle Kodinkeskus Sveitsin Portaaliin

Uusi Masku-myymälä avataan perjantaina Hyvinkäälle Kodinkeskus Sveitsin Portaaliin

Uusi Masku-myymälä avataan perjantaina Hyvinkäälle Kodinkeskus Sveitsin Portaaliin

Kotimainen perheyhtiö Maskun Kalustetalo avaa perjantaina uuden huonekalujen ja kodinsisustuksen myymälän Hyvinkäälle Kodinkeskus Sveitsin Portaaliin (Mäkikuumolantie 3, 05800 Hyvinkää). Pitkäjänteisesti ja suunnitelmallisesti myymäläverkostoaan kehittäneelle Masku-ketjulle Hyvinkään myymälä on jo ketjun 47. myymälä Suomessa.

  • Olemme jo pidempään kartoittaneet Hyvinkään talousalueelta liiketilaa myymälälle. Talousalue on suuri ja strategiaamme kuuluu olla lähellä asiakkaitamme. Olemme todella iloisia, että löysimme uuden liiketilan vetovoimaisesta paikasta, jonne on helppo tulla ja jonne alueen huonekalukauppa on keskittynyt, Maskun Kalustetalon toimitusjohtaja Hanna Kuronen kertoo.

Masku toteuttaa Hyvinkään myymälän uudella konseptillaan.

  • Olemme toteuttaneet Hyvinkään myymälämme uuden konseptimme mukaisesti panostamalla eri huonekalubrändien ja sisustusratkaisujen esillepanoon. Muista konseptimyymälöistä saadun palautteen perusteella uusi konseptimme tarjoaa kuluttajille entistä enemmän inspiraatiota kodin sisustukseen. Myymälässä korostuvat Suomessa suunnitellut huonekalut, joiden osuus valikoimastamme on yli puolet. Tärkein asia on edullinen hintataso ja parhaat tarjoukset. Oman uniikin mallistomme ja suurten sisään ostojen ansiosta pystymme tarjoamaan kaikkien hintakategorioiden tuotteet asiakkaillemme markkinoiden alhaisimpaan hintaan, Hanna Kuronen jatkaa.

Maskun Hyvinkään myymälä työllistää neljä henkilöä.

Maskun Hyvinkään myymälä avataan perjantaina ja avajaisia vietetään koko viikonlopun ajan. Avajaisissa myymälä on avoinna perjantaina kello 9-20, lauantaina 9-18 ja sunnuntaina 10-16. Masku odottaa uuden myymälän avajaisiin suurta yleisöryntäystä.

Avajaisissa asiakkaita palvelevat ja opastavat Maskun henkilökunnan lisäksi huonekalutehtaiden asiantuntijat muun muassa Pohjanmaan Kalusteelta, Bellus Furniturelta, Svane- ja Stressless-brändejä edustavalta Ekornesilta, Permafilta ja Unico Finlandilta.

Avajaisten jälkeen myymälä on avoinna arkisin kello 10-19, lauantaisin 10-16 ja sunnuntaisin 12-16.

Maskun Kalustetalo Oy on yksityisessä omistuksessa oleva kotimainen perheyritys, joka on toiminut huonekalualalla jo vuodesta 1983. Suomessa Masku-myymälöitä on 47 ja Virossa kaksi. Yhtiöllä on lisäksi Maskun verkkokauppa ja kolme Finnlandia-myymälää. Yhtiö työllistää lähes 300 henkilöä.