Etusivu / Artikkelit / Viihtyisä sisustus parvekkeelle – poimi vinkit ja ideat

Viihtyisä sisustus parvekkeelle – poimi vinkit ja ideat

Viihtyisä sisustus parvekkeelle – poimi vinkit ja ideat

Kesään ei ole enää pitkä matka ja nyt kannattaakin pohtia, kuinka parvekkeen saisi laitettua kauniiksi hyvissä ajoin ennen lämpimämpiä päiviä. Lue vinkkimme ja sisusta parvekkeelle uutta ilmettä edullisesti!

Valitse tyylikäs parvekeryhmä

Parvekkeen sisustuksen toteuttamiseen vaikuttaa kaikkein merkittävimmin tilan koko. Suuremmalle parvekkeelle mahtuu runsaastikin kalusteita, mutta pienehkö parveke vaatii sisustussuunnittelulta enemmän harkintaa ja mittanauhan käyttöä. Pienikään parveke ei kuitenkaan ole este tyylikkäälle ja kodikkaalle lopputulokselle. 

Kahdelle hengelle suunniteltu parvekeryhmä sopii lähes minne tahansa. Maskun mallistosta löydät erikokoisia terassi- ja parvekeryhmiä moneen makuun. Valikoimastamme löydät myös ulkosohvat, polyrottinkikalusteet sekä monet muut parvekkeellekin sopivat tuotteet edulliseen hintaan. 

Viihtyisä parvekesetti tai sohvaryhmä järjestää mukavan paikan lounaille ja illanvietoille. Kata maittava päivällinen ulos ja voit nauttia raittiista ilmasta ihanissa puitteissa. Saat aurinkoisista päivistä kaiken ilon irti, kun muutat parvekkeen toimivaksi ruokailutilaksi. Ulkokäyttöön suunnitellut kalusteet kestävät avoimellakin parvekkeella hyvin, eikä niitä tarvitse siirtää suojaan sadekuuron yllättäessä.

Matto tuo lämmintä tunnelmaa parvekkeelle

Kestävät tekstiilit tuovat oman säväyksensä parvekkeen tyyliin. Matto on ihana pehmike jalkojen alle ja suojaa samalla myös lattiaa. Aamuvarhaisellakaan ei tunnu ikävältä astella viileällä parvekkeella, kun varpaita vastassa on laadukas ulkomatto.  

Pyöreä matto sopii kauniisti pienellekin parvekkeelle ja luo levollista tunnelmaa pehmeillä muodoillaan. Kuvioitu matto puolestaan elävöittää tilan ilmettä. Maskun valikoimasta löydät kauniit ulkomatot parvekkeelle ja terassille – tutustu koko valikoimaan täällä!

Elävöitä tilaa kasveilla, lyhdyillä ja kiinnostavilla yksityiskohdilla

Viherkasvit ja kukat tekevät parvekkeen ilmeelle ihmeitä. Asettele kauniita kukka-asetelmia esimerkiksi hyllyille tai kukkalaatikoihin. Oliivipuita ja muita helppohoitoisia kasveja on mukava sijoittaa esimerkiksi näkösuojaksi lasitetun parvekkeen seinustalle. 

Myös tyylikkäät ulkolyhdyt somistavat tilaan lisää tunnelmaa. Pimenevinä iltoina on ihana sytyttää valo lyhtyihin ja nauttia lämpimistä kesäöistä omalla parvekkeella. Huovat ja torkkupeitot sijoitat tyylikkäästi kauniiseen koriin tai säilytyslaatikkoon.

Mukava löhöpaikka kruunaa parvekkeen sisustuksen

Parveke on kesäisin paras paikka rentoon oleskeluun, joten siksi kunnon löhöilylle on hyvä tehdä tilaa. Lokoisa ulkokäyttöön suunniteltu nojatuoli tai makoilunkin mahdollistava aurinkotuoli on ihana lisä parvekkeelle. Myös suositut korikeinut ovat mainioita kalusteita nimenomaan katettuihin ulkotiloihin. 

Pienikin parveke muuntuu ihanaksi olohuoneen jatkeeksi, kun sinne sijoittaa sellaisia kalusteita, joiden äärellä todella viihtyy. Valitse materiaalit ja muotokieli omiin mieltymyksiisi luottaen. Tyynyillä ja pehmusteilla viimeistelet parvekkeen ilmeen!

Maskun maan laajin puutarhakalustevalikoima takaa, että jokaiselle löytyy jotakin. Tutustu mallistoomme ja löydä kauniit kalusteet parvekkeelle edullisesti.

Artikkeliin liittyviä tuotteita

.......
.......
.......
....
.......
.......
.......
.......
....
.......
.......
.......
.......
....
.......
.......
.......
.......
....
.......
.......
.......
.......
....
.......
.......
.......
.......
....
.......
.......
.......
.......
....
.......
.......
.......
.......
....
.......
.......
.......
.......
....
.......
.......
.......
.......
....
.......