Maskun Kalustetalo Oy KATSO TARJOUSTUOTTEET!
Etusivu Asiakaspalvelu Tehdassuojaus

Tehdassuojaus

 

 

Mietityttääkö uuden huonekalusi puhdistus?

Nahka tarvitsee normaaliolosuhteissa puhdistusta ja suojausta. Monilla nahkatuotteiden käyttäjillä on tarve ravita nahkaa. Valitettavasti suurinta osaa nahkatyyppejä ei voida ravita. Nahan puhdistus tarkoittaa esimerkiksi lian ja tahrojen poistoa nahkasohvasta, joka puhtaana pidettynä säilyttää ulkonäkönsä muuttumattomana vuosi toisensa jälkeen. Nahan suojaus takaa sille sen alkuperäisen laadun. Suojakäsitelty sohva on laadultaan alkuperäinen jopa vuosia kestäneen käytön jälkeen.

 

Valitse tuotteeseesi tehdassuojakäsittely!

Suojakäsittely auttaa hylkimään likaa ja helpottaa huonekalun puhdistusta. Tehdassuojakäsittely soveltuu useimmille nahka- ja kangasverhoiluille ja se tehdään tuotteellesi tehtaalla valmistuksen yhteydessä. Tehdassuojauksessa käytetään Leather Masterin vesipohjaisia tuotteita, jotka ovat tutkitusti laadukkaita ja taatusti turvallisia.

Lisätietoja verhoilupinnan suojauksesta, puhdistuksesta sekä hoitotuotteista saat Maskun myyntihenkilökunnalta sekä www.leathermaster.fi

Pohjanmaan Kalusteen tuotteisiin voit ostaa suoraan suojauksen tehtaalta ja ylläpitää suojausta tuotteeseesi soveltuvilla suoja-aineilla. Suoja-aineet soveltuvat myös useimmille muiden valmistajien tuotteille.

Nahanhoitotuotteet

Kankaanhoitotuotteet