Etusivu / Tehdassuojaus

TEHDASSUOJAUS

Tuntuuko uusien huonekalujen puhdistus työläältä?

Huonekalujen tekstiili- ja nahkaverhoilut vaativat jonkin verran vaivannäköä, jotta ne pysyvät hyvänä pitkään. Säännöllinen puhdistus ja suojaus lisää kalusteiden käyttöikää ja parantaa kotisi hygieniaa.

Nahka on kestävä ja pitkäikäinen materiaali, mutta myös nahka vaatii puhdistusta ja suojausta muutaman kerran vuodessa. Lian ja tahrojen poisto sekä suojaus asianmukaisilla aineilla auttaa nahkaa säilyttämään kauniin ulkonäkönsä sekä alkuperäisen laatunsa. Yleinen luulo on, että nahka vaatii myös ravitsemista, mutta suurinta osaa nahkatyypeistä ei voi ravita. Oikeaoppisesti suoritettu puhdistus ja suojaus ehkäisee nahkavaurioita ja on huomattavasti helpompaa, kuin vaurioiden korjaaminen jälkikäteen.

Tehdassuojauskäsittely on hyvä valinta!

Suojakäsitelty kaluste on likaa hylkivä ja helpompi puhdistaa. Tehdassuojauskäsittely on saatavilla useille nahka- ja kangasverhoiluille ja se tehdään tuotteelle tehtaalla valmistuksen yhteydessä. Suojauksessa käytetään laadukkaita ja turvallisia Leather Masterin vesipohjaisia tuotteita.

Tehdassuojauskäsitelty kaluste on heti kotiin saavuttuaan käyttövalmis, eikä sinun tarvitse tehdä muuta kuin kuoria suojamateriaalit pois päältä ja heittäytyä uudelle sohvalle. Uuden kalusteen hankinnan yhteydessä kannattaa kuitenkin varata valmiiksi kotiin oikeat hoitotuotteet, jotta kalusteen puhtaanapito vahingon sattuessa tai siivouspäivän osuessa kohdalle sujuu vaivattomasti.

Lisätietoja verhoilupinnan suojauksesta, puhdistuksesta sekä hoitotuotteista saat Maskun myyntihenkilökunnalta sekä www.leathermaster.fi

Pohjanmaan Kalusteen tuotteisiin voit ostaa suoraan suojauksen tehtaalta ja ylläpitää suojausta tuotteeseesi soveltuvilla suoja-aineilla. Suoja-aineet soveltuvat myös useimpien muiden valmistajien tuotteille. Kysy muiden kalustemerkkien tehdassuojauksesta myymälöistämme!

Hinnoittelu

Tehdassuojauksen hinnoittelu perustuu suojattavien istuinten määrään. 

  • 1 istuin = 79 euroa

  • 2 istuinta = 158 euroa

  • 3 istuinta = 237 euroa

  • 4 istuinta = 316 euroa

  • 5 istuinta = 395 euroa

 MIETITYTTÄÄKÖ UUDEN HUONEKALUSI PUHDISTUS?

Nahka tarvitsee normaaliolosuhteissa puhdistusta ja suojausta. Monilla nahkatuotteiden käyttäjillä on tarve ravita nahkaa. Valitettavasti suurinta osaa nahkatyyppejä ei voida ravita. Nahan puhdistus tarkoittaa esimerkiksi lian ja tahrojen poistoa nahkasohvasta, joka puhtaana pidettynä säilyttää ulkonäkönsä muuttumattomana vuosi toisensa jälkeen. Nahan suojaus takaa sille sen alkuperäisen laadun. Suojakäsitelty sohva on laadultaan alkuperäinen jopa vuosia kestäneen käytön jälkeen. 

VALITSE TUOTTEESEESI TEHDASSUOJAKÄSITTELY!

Suojakäsittely auttaa hylkimään likaa ja helpottaa huonekalun puhdistusta. Tehdassuojakäsittely soveltuu useimmille nahka- ja kangasverhoiluille ja se tehdään tuotteellesi tehtaalla valmistuksen yhteydessä. Tehdassuojauksessa käytetään Leather Masterin vesipohjaisia tuotteita, jotka ovat tutkitusti laadukkaita ja taatusti turvallisia.

Lisätietoja verhoilupinnan suojauksesta, puhdistuksesta sekä hoitotuotteista saat Maskun myyntihenkilökunnalta sekä www.leathermaster.fi

Pohjanmaan Kalusteen tuotteisiin voit ostaa suoraan suojauksen tehtaalta ja ylläpitää suojausta tuotteeseesi soveltuvilla suoja-aineilla. Suoja-aineet soveltuvat myös useimmille muiden valmistajien tuotteille.