Etusivu / Black week

Black week

Black Weekin parhaat tarjoukset julkaistaan tänne! Pysy ajan tasalla parhaista tarjouksistamme tilaamalla uutiskirjeemme ja seuraamalla Maskua somessa!

Black Week

0 tuotetta

Näytetään 0 / 0 kpl

Maskun Black Week -tarjoukset

Olipa etsinnässäsi mikä tahansa kodin huonekalu tai sisustustuote, on tämä se aika vuodesta, kun voit tehdä kaikkein edullisimmat ostokset ja säästää selvää rahaa. Huikeat Black Week -tarjoukset mahdollistavat vaikka koko kodin kalusteiden uusimisen halvalla. Voit etsiä ideoita ostoksiin katsomalla verkkokauppiaan Black Week -suosikit. Maskun valikoimasta löydät monipuolisen kattauksen huonekaluja ja sisustustuotteita ihan pimeillä Black Week -hinnoilla.

Vuoden suurin alennusten viikko

Tänä vuonna olemme päättäneet räjäyttää potin ja luoda ennätysmäisen edullisia hintoja Black Weekin kunniaksi. Valikoimastamme löydät toinen toistaan upeampia tuotteita! Älä missaa vuoden halvimman viikon tarjoamia mahdollisuuksia, vaan tee Black Weekin parhaat sisustus ja huonekalu löydöt Maskusta!

Mikä on Black Week?

Marraskuussa vietettävä Black Friday on laajentunut vuosien mittaa koko edeltävän viikon tai jopa kahden viikon ajan kestäväksi alennusten kampanjaksi, jota kutsutaan nimellä Black Week. Tarjoukset alkavat Black Weekin aikana, huipentuen perjantaina Black Friday -tarjouksiin, jatkuen viikonlopun läpi Black Weekendinä ja loppuen seuraavana maanantaina Cyber Monday -tarjouksiin.

Milloin Black Week alkaa?

Maskun Black Week -tarjoukset julkaistaan ennen Black Fridayn -tarjouksia, joten voit hyödyntää mahtavia alennuksia jo ennen Mustaa Perjantaita! Tarjoukset ovat voimassa Maskun verkkokaupassa ja myymälöissä, joten valitse tuotteet ja tilaa ne kotiin tai nouda ne suoraan myymälästä. Näitä tarjouksia ei kannata missata, joten ole hyvissä ajoin valmiina!