Etusivu / Huoneet / Puutarha / Grillaus ja ruoanlaitto

Grillaus ja ruoanlaitto

Grillaus ja ruoanlaitto

0 tuotetta

Näytetään 0 / 0 kpl

Kaasugrillit, hiiligrillit ja grillaustarvikkeet

Grilli kuumaksi ja herkut tulille! Kesän viettoon kuuluu olennaisesti grillaus mökillä tai kotipihassa hyvällä porukalla. Makkaroiden ja vartaiden tuoksut nostavat veden kielelle naapurissa asti.

Perinteisen ja edullisen hiiligrillin käytön opettelu voi kestää hetken, koska lämmönsäätely vaatii vähän harjoittelua. Kannellisen hiiligrillin polttoaine vaikuttaa mehevien grilliherkkujen makuun.

Kaasugrillin käyttö on helppoa – grilli on nopeasti käyttövalmis ja lämpötila pysyy tasaisena polttimoiden avulla. Hiiligrilliin verrattuna ruuan valmistus ei vaadi harjoittelua samalla tavalla, joten se soveltuu aloittelevalle ja kiireiselle grillimestarille. 

Valtavan laajasta valikoimastamme löytyy hiiligrillien, kaasugrillien ja grillien osien lisäksi myös erilaisia grillaustarvikkeita; lämpömittareita, grillaushanskoja sekä erilaiset puhdistusvälineitä, joilla pidät grillin hyvässä kunnossa. Meiltä löydät myös tulisijan, joka lämmittää viilenevissä kesäilloissa. Herkkusuiden lempituotteet, kuten herkullista aromia luovat savulastut ja savulaatikot löydät myös meiltä.

Grilliherkut kruunaavat kesäillat ja aurinkoisen kelin juhlahetket. Toimiva, tyylikäs ja luotettava grilli viimeistelee kodikkaan kesäpihan ja takaa nautinnolliset hetket ruokapöydän ympärillä. Maskun valikoimasta löydät monenlaiset ja -kokoiset grillit, ja varmasti myös juuri sinun tarpeisiisi sopivan mallin – tervetuloa tutustumaan ja ihastumaan! 

Hiiligrilli on perinteinen valinta. Hiiligrillin käyttöä saattaa joutua opettelemaan hetken, sillä esimerkiksi lämmönsäätely vaatii hieman harjoittelua, mutta toisaalta palkintona on upean aromikkaita grilliherkkuja, sillä grillissä käytetty polttoaine voi vaikuttaa myös lopputuloksen makuun. Hiiligrillissä käytetään yleensä joko hiiliä tai tänä päivänä suosittuja erilaisia brikettejä, joissa on kaikissa oma arominsa. 

Kaasugrilli on puolestaan oikea valinta helppoa grillausta kaipaavalle – grillin saa nopeasti käyttövalmiiksi ja polttimoiden ansiosta lämpötila on helpompi pitää tasaisena. Toisin kuin hiiligrillin kanssa, ruuan valmistamista ei tarvitse harjoitella yhtä paljon ja kaasugrilli onkin erinomainen valinta kiireiselle tai aloittelevalle grillaajalle – tai esimerkiksi grillaajalle, jolla on monta pientä nälkäistä suuta odottamassa!

Uskomattoman runsaasta valikoimastamme löydät grillien ja grillien osien lisäksi myös monenlaiset grillaustarvikkeet, kuten lämpömittarit, grillaushanskat sekä erilaiset puhdistusvälineet, joiden avulla pidät grillin kunnossa ja aina valmiina. Löydät meiltä myös muita herkkusuiden lempituotteita, kuten savulastuja ja -laatikoita, joiden avulla saat kesäruokiisi herkullisen savun aromin!