Etusivu / Huoneet / Puutarha / Grillaus ja ruoanlaitto

Grillaus ja ruoanlaitto

Grilli kuumaksi ja herkut tulille! Kesän viettoon kuuluu olennaisesti grillaus mökillä tai kotipihassa hyvällä porukalla. Makkaroiden ja vartaiden tuoksut nostavat veden kielelle naapurissa asti. Meiltä Maskusta löydät monipuoliset vaihtoedot kesän grillaushetkiin ja ruoanlaittoon ulkona.

Perinteisen ja edullisen hiiligrillin käytön opettelu voi kestää hetken, koska lämmönsäätely vaatii vähän harjoittelua. Kannellisen hiiligrillin polttoaine vaikuttaa mehevien grilliherkkujen makuun. Kaasugrillin käyttö on helppoa – grilli on nopeasti käyttövalmis ja lämpötila pysyy tasaisena polttimoiden avulla. Hiiligrilliin verrattuna ruuan valmistus ei vaadi harjoittelua samalla tavalla, joten se soveltuu aloittelevalle ja kiireiselle grillimestarille. 

Valtavan laajasta valikoimastamme löytyy hiiligrillien, kaasugrillien ja grillien osien lisäksi myös erilaisia grillaustarvikkeita; lämpömittareita, grillaushanskoja sekä erilaiset puhdistusvälineitä, joilla pidät grillin hyvässä kunnossa. Meiltä löydät myös tulisijan, joka lämmittää viilenevissä kesäilloissa.

37 tuotetta

Näytetään 24 / 37 kpl