Etusivu / Huoneet / Puutarha

Puutarha

Tervetuloa tutustumaan laajaan valikoimaamme puutarhakalusteita! Tyylikkäillä puutarhakalusteilla luot ulkotiloistasi viihtyisän ja toimivan oleskelualueen. Tarjoamme monipuoliset vaihtoehdot eri tyyleihin ja tarpeisiin. Valikoimastamme löydät laadukkaat ulkokalusteet, kuten pöydät, tuolit, sohvat, aurinkotuolit ja sateenvarjot, jotka kestävät erilaisia sääolosuhteita. Olipa suunnitelmissasi rentoutua auringonpaisteessa, järjestää grillijuhlat tai nauttia raikkaasta ulkoilmasta, meiltä hankit sopivat kalusteet ja lisävarusteet edulliseen hintaan. Tutustu valikoimaamme verkkokaupassa ja loihdi ainutlaatuisen ihana kesäkeidas!

Ulko- ja pihakalusteet edullisesti

Ulkokalusteissa erityisen tärkeää on kestävyys, sillä pihakalusteet joutuvat kestämään niin auringonpaahdetta kuin rankkasateitakin. Materiaalivalintaa kannattaa miettiä käyttökohteen mukaan ja ottaa huomioon, kuinka paljon on valmis huoltamaan kalusteita. Kauniit puiset kalusteet ovat klassinen ja tyylikäs valinta tuomaan pihalle kuin pihalle kotoisaa tunnelmaa, mutta vaativat hieman enemmän huoltoa kuin esimerkiksi metallivalmisteiset kalusteet. 

Helppohoitoisia ulkokalusteita etsivän kannattaa tutustua polyrottinkikalusteisiin, jotka ovat suosittuja juurikin kestävyytensä ansiosta. Polyrottinkikalusteet ovat helppohoitoista terassia kaipaavan luottovalinta, sillä materiaali kestää vuodesta toiseen vähällä huollolla. Valikoimasta löydät monipuolisesti eri materiaalivaihtoehtoja, mutta myös tyylien suhteen riittää valinnanvaraa. Tutustu tarjontaan helposti verkkokaupassamme!

473 tuotetta

Näytetään 24 / 473 kpl