Etusivu / Huoneet / Puutarha / Grillaus ja ruoanlaitto / Pizzauunit

Pizzauunit

Pizzauunit

Pizzauunit ja pizzakivet

Nykyaikaiset pizzauunit ovat kompakteja, helposti liikuteltavia ja niillä valmistat lähes yhtä maukasta pizzaa kuin aidossa italialaisessa ravintolassa. Kun kelit ovat lämpimät, on ulkona mukava rentoutua ja kokata - miksipä ei myös kotitekoista pizzaa? Kun pääset kerran kiinni pizzan valmistuksen saloihin, et välttämättä kaipaa enää ollenkaan ravintolasta tilattuja pizzoja!

Pizzasta tulee erityisen maukasta, kun paistaminen tapahtuu tarpeeksi korkeassa lämpötilassa. Laadukas pizzauuni lämpeneekin jopa 400 asteeseen, jolloin pizzasta tulee rapeaa ja paistoaika on lyhyt. Toki voit valmistaa nopeasti lämpiävässä pizzauunissa myös muita ruokia, kuten pihvejä, kalaa ja kasviksia.

Miten saat pizzauunista eniten irti? Käyttö ei ole monimutkaista puulämmitteisissä malleissa, sillä sinun tarvitsee vain asetella klapit uuniin ja sytyttää ne. Uuni saavuttaa oikean lämpötilan jopa 20 minuutissa. Ja mikä parasta, voit seurata lämpötilaa helposti ilman luukun avausta uunin ulkopuolella olevasta mittarista. 

Pizzauuni on parhaimmillaan, kun vietät lämmintä kesäiltaa perheen ja ystävien seurassa, ja haluat valmistaa koko seurueelle syötävää. Jos illanviettopaikaksi valikoituu oma kotipihasi tai terassisi ja pohdit niiden sisustamista, löydät Maskulta erinomaisia tarjouksia myös puutarhakalusteista.

Pizzakiveä kannattaa hyödyntää pizzauunin lisäksi myös tavallisessa uunissa tai grillissä. Pizzakiveä käyttämällä varmistat, että pizza paistuu tasaisesti ja nopeasti. Valmiin pizzan tunnistat rapeista reunoista ja notkeaksi sulaneesta juustosta pizzan päällä.