Etusivu / Tarjoukset / Sänkytarjoukset / Muut sänkytarjoukset

Muut sänkytarjoukset

Muut sänkytarjoukset

117 tuotetta

Näytetään 23 / 117 kpl

Lastensängyt

Etsitkö sänkyä lastenhuoneeseen? Lastensänkyä valitessa kannattaa kiinnittää erityistä huomiota sängyn mukavuuteen sekä valmistusmateriaaleihin. Laadukkaista materiaaleista valmistettu sänky on kestävä ja turvallinen valinta perheen pienimmälle. Mieleinen sänky helpottaa unille siirtymistä ja tekee lastenhuoneesta entistäkin viihtyisämmän.

Lastenhuoneen leikkisään tunnelmaan sopivat sängyt löydät edullisesti Maskusta. Valikoimassamme ovat edustettuina niin perinteisesti muotoillut lastensängyt kuin vauhdikkaat autosängytkin. Tilaa sänky lastenhuoneeseen helposti netistä kotiinkuljetuksella!

Kukkuluuruu, kuuleeko yläkerta?

Kerrossänky on loistava tilansäästäjä, kun lattiatilaa on rajallisesti, mutta tarvetta olisi useammalle nukkumapaikalle. Kerrossänkyjä käytetäänkin usein lastenhuoneissa sekä niiden mukanaan tuoman tilansäästön että myöskin mukavuuden vuoksi. Monista lapsista on nimittäin mukavaa kiivetä kerrossängyssä yläpetiin, kun taas toiset viihtyvät paremmin alasängyssä. Mikäli lapsia tai aikuisia on kaksi ja ylä- ja alasängyn jako käy yksimielisesti, sen parempaa sänkyratkaisua ei olekaan kuin kerrossänky! Parvisänky puolestaan tekee koululaisen tai nuoren arjesta mukavampaa, sillä sängyn alapuolelle saa mahdutettua vaikkapa kirjoituspöydän tai pienen sohvan. Näin tilansäästö on taattu, minkä lisäksi parvisänky on myös ilo lapsen tai nuoren silmälle – kylään tulevista kavereista puhumattakaan.

Jatkettava lastensänky

Jatkettava lastensänky on käytännöllinen valinta, sillä siitä riittää iloa useiksi vuosiksi. Lapsen kasvaessa sängyn pituutta voi säätää aina tarpeen mukaan. Sopivan kokoisessa sängyssä nukkuminen on huomattavasti mukavampaa kuin liian ahtaassa tai liian suuressa vuoteessa köllöttely. Laadukas sänky houkuttelee nukkumaan ja tekee olon viihtyisäksi.

Jatkettava juniorisänky on suosittu sänkymalli juuri käytännöllisyytensä vuoksi. Laadukas sänky säilyy hyvänä sisarelta toiselle ja muuntuu oikeaan kokoon lapsen pituuden mukaan.

Autosänky tuo vauhtia lastenhuoneeseen

Autosänky lastenhuoneessa on takuulla kaikkien autofanien mieleen. Autosänky tarjoaa mukavan nukkumapaikan, mutta inspiroi myös leikkimään ja toimii hauskana yksityiskohtana lastenhuoneen sisustuksessa. Auton muotoinen sänky on varma valinta kaikille formulafaneille ja pikkuautoilla hurjastelijoille.

Tutustu Maskun monipuoliseen valikoimaan ja löydä täydellinen juniorisänky lastenhuoneeseen! Meiltä saat turvalliset ja kestävät vaihtoehdot sekä hauskat ja leikkisät ratkaisut edullisesti lastenhuoneeseen.

Sängynpääty, ruutupääty, nappipääty

Sängynpäätyjä löydät valikoimastamme vaikka millä mitalla: säädettävät, hyllyt, pehmeät – ihan mitä vain! Kätevien säädettävien sängynpäätyjen avulla voit hetkessä muuttaa makuuhuoneesi elokuvateatteriksi, sillä pehmeät niskatuet tulevat esiin sängyn päädystä. Jos makuuhuoneeseesi ei jostain syystä mahdu yöpöytää, voi hyllyllinen sängynpääty olla todella kätevä – siihen voit sijoittaa lukulaitteesi, silmälasisi ja kirjasi, kun haluat painua pehkuihin.

Meiltä Maskun kalustetalosta löydät helposti sängyt sekä perheen pienimmille että vanhemmille ja senioreille. Valikoimastamme löytyy satoja sänkyjä: sängynrunkoja, kerrossänkyjä ja parvisänkyjä! Kaiken lisäksi voit halutessasi tuunata entisen runkosänkysi kauniilla sängynpäädyllä, joita valikoimistamme myös löytyy! Sängynpäätyihin tai itse sänkyyn voit yhdistää kätevät yöpöydät, joille voit tarvittaessa sijoittaa valaisimen tai pienen radion. Pöydän päältä silmälasit, iPadit ja kännykkä myös löytyvät vielä aamullakin!

Sängynpäädyt antavat tyyliä sänkyysi

Sängynpäätyjä löydät valikoimastamme vaikka millä mitalla: säädettävät, hyllyt, pehmeät – ihan mitä vain! Kätevien säädettävien sängynpäätyjen avulla voit hetkessä muuttaa makuuhuoneesi elokuvateatteriksi, sillä pehmeät niskatuet tulevat esiin sängyn päädystä. Jos makuuhuoneeseesi ei jostain syystä mahdu yöpöytää, voi hyllyllinen sängynpääty olla todella kätevä – siihen voit sijoittaa lukulaitteesi, silmälasisi ja kirjasi, kun haluat painua pehkuihin. Hyllylle voi myös laittaa rentouttavia eteerisiä öljyjä, jotka rauhoittavat sinua iltaisin tai avaavat tukkoista nenää flunssakauden yllätettyä.

Valikoimastamme löydät myös erilaisia sängynrunkoja sekä lapsille että aikuisille. Runkoihin voit sijoittaa juuri sellaisen patjan kuin haluat ja näin ollen saat juuri sellaiset unet kuin toivot. Lasten sängyt ovat säädettävissä lapsen kasvun mukaan ja niihin saa tarvittaessa kätevät säilytyslaatikot alle. Toinen lasten suosikki on myös tukevat kerros- ja parvisängyt. Niissä viihtyy sekä omat lapset että lasten vieraat ja miksipä ei vaikka vireä mummo tai ukki. 

Sängynpääty viimeistelee makuuhuoneen

Voimme iloksesi kertoa, että vaikka et omistaisikaan autoa tai peräkärryä, ei sinun kannata huolehtia siitä, miten saat vaikkapa uuden parvisänkysi kotiisi – kuljetamme sen sinulle mielellämme. Ja jos et halua koota itse ostamiasi huonekaluja, ei sinun edes tarvitse huolehtia siitä, sillä meillä on tiimi valmiina toimimaan ja homma hoituu käden käänteessä – suoraan koottuna osoittamaasi paikkaan!