Etusivu / Tarjoukset / Sänkytarjoukset / Patjatarjoukset

Patjatarjoukset

Patjatarjoukset

59 tuotetta

Näytetään 23 / 59 kpl

Joustinpatjasetit, pussijousitetut joustinpatjat

Liihota unten maille laadukkaalla joustinpatjalla. Onko korkea aika päivittää joustinpatja jenkkisänkyysi, moottorisänkyysi tai sänkyrunkoosi? Tutustu patjavalikoimaamme, jossa vallitsee loistava hinta-laatusuhde.

Joustinpatjan rakenteeseen kuuluu samaan aikaan tukeva ja mukautuva jousisto ja sen tukimateriaalit sekä kestävä verhoilu. Käytetyt materiaalit ja kovuusasteet vaihtelevat malleittain. Voit räätälöidä sänkykokonaisuudesta omanlaisesi mieleiselläsi joustinpatjalla ja erikseen myytävällä sijauspatjalla. Kumppanin kanssa voi valita eri kovuiset patjat parisänkyyn, jolloin vältytään erimielisyyksiltä sängyn valinnassa.

Valittavanasi on eri kokoisia patjoja niin yksin- kuin yhdessä nukkujallekin. Yksinnukkuja lepää leveästi 120 x 200 cm joustinpatjalla tai 80 cm, 90 cm, 100 cm tai 140 cm leveällä joustinpatjalla. Yhdessä nukkujalle on saatavilla yhtenäinen 160 cm leveä joustinpatja. Suuremmat kokoiset sängyt rakennetaan yhdistämällä kahta kapeampaa patjaa.

Ei enää tarvetta unihiekalle

Kauniisiin sängyn runkoihin ja kehikoihin sopii mainiosti valikoimastamme löytyvät joustinpatjat. Joustinpatjojen avulla voit päivittää vanhan sänkysi uuteen uskoon ja sanoa hyvästit ensiasuntoon ostetuille, jo aikansa eläneille patjoille. Tärkeämpää on se, että sinä saat kunnon yöunet rankan päivän jälkeen ja pääset lepäämaan kunnolla herätäksesi virkeänä seuraavaan päivään! Laajasta valikoimastamme löydät laadukkaat, mutta järkevän hintaiset joustinpatjat ja patjasarjat.

Patjamme on koostu jousistoista, niiden tukimateriaaleista sekä verhoilusta ja mallista riippuen niissä käytetyt materiaalit vaihtelevat. Huomaathan myös, että joustinpatjoja on saatavilla erilaisilla jousituksilla ja petauspatjoilla. Jousituksen ja petauspatjan avulla voit koota juuri sellaisen kokoonpanon kuin itse haluat. Esimerkiksi kumppanisi puoli voi tuntua aivan erilaiselta kuin sinun puolesi, niin halutessanne. Asiakaspalvelijamme auttavat sinua sekä netissä että myymälöissämme löytämään juuri sinun tarpeisiisi mukautetun vaihtoehdon. Otathan rohkeasti yhteyttä ja jos et itse pääse myymälään, toimitamme sinulle netistä tilaamasi tuotteet mahdollisuuksien mukaan kuljetuspalvelun kautta. 

Löydät meiltä laadukkaita pussijousitettuja joustinpatjoja, joissa jokainen jousi on pussitettu erikseen tuoden sinulle haluttua käyttömukavuutta. Tarjolla on eri kokoisia patjoja ja esimerkiksi joustinpatja 120 x 200 cm sopii mainiosti esimerkiksi nuorison käyttöön. Siihen mahtuu vaikka yökyläilevät vieraat lapsen ollessa vielä pieni, ja se käy vielä nuoren muuttaessa pois kotoaan ensimmäiseen asuntoonsa. Joustinpatjoja on saatavilla 80 cm, 90 cm, 100 cm, 120 cm, 140 cm ja 160 cm leveinä. Suuremmat koot voidaan helposti yhdistää käyttämällä kahta kapeampaa patjaa. Näin saat loihdittua itsellesi ylellisen kuninkaan tai kuningattaren vuoteen, jossa sinä ja koko perheesi mahdutte nukkumaan leveästi ja hyvin. Ota siis yhteyttä, niin räätälöimme tarpeisiisi sopivan kokonaisuuden joko netistä tilatessasi tai myymälästä ostaessasi.