Etusivu / Tarjoukset / Sohvatarjoukset / 2- ja 3-istuttavat sohvat - tarjoukset

2- ja 3-istuttavat sohvat - tarjoukset

2- ja 3-istuttavat sohvat - tarjoukset

0 tuotetta

Näytetään 0 / 0 kpl

Kahden ja kolmen istuttavat sohvat

Millaisen sohvan haluaisit olevan olohuoneesi keskiössä; kompaktin 2-istuttavan sohvan vai reilumman kokoisen 3-istuttavan sohvan? Sohvaratkaisumme istuvat monenlaisiin tiloihin, esimerkiksi kesämökille, vierashuoneeseen tai takkahuoneeseen – eri kokoisia olohuoneita unohtamatta. Muotonsa hyvin säilyttävät tyynyt, jämäkkä jousitus ja jykevä runko tekevät sohvasta laadukkaan ja mukavan istua. Arkikäyttöön soveltuvat, laadukkaat verhoilumateriaalit ovat saatavissa lukuisissa eri väreissä. Miellyttääkö silmääsi lämpöiset ruskean sävyt, moderni harmaa tai jokin erottuvampi trendiväri?

Tutustu laajaan sohvavalikoimaamme verkossa tai kysy lisätietoa lähimmästä Masku-myymälästäsi sohva-asiantuntijoiltamme.

Hyvällä sohvalla on helppo ottaa iisimmin

Kompakti kahden istuttava sohva tai hieman kookkaampi kolmen istuttava sohva ovat molemmat klassisia valintoja pienempiin tiloihin, yksinasuville tai pariskunnille. Sohva on yksi tärkeimmistä huonekaluista olohuoneessa, mutta 2- tai 3-istuttava sohva voi olla tarpeellinen myös vaikkapa takkahuoneessa tai kesämökillä. Avarammissa tiloissa 2- ja 3-istuttavat sohvat voi yhdistää helposti sohvaryhmiksi.

Tyylin ja materiaalin valinta

Entä millaisen verhoilun haluaisit sohvaasi? Sopisiko olohuoneeseen parhaiten moderni 3-istuttava nahkasohva? Entäpä skandinaavinen 2-istuttava harmaa kangassohva, jonka tyynynpäälliset ovat irrotettavissa sekä vesipestävissä? Tai olisiko värikäs sohva sinun valintasi? Maskun Kalustetalosta löydät maan laajimman sohvavalikoiman, josta jokaisen on helppo löytää oman kotinsa sisustukseen sopiva sohva. Tilaa unelmiesi sohva helposti netistä kotiinkuljetuksella!