Tästä vielä lisäale -25%

Laatutakuu 1000 päivää

Smart Fence aitamoduuli
Smart Fence aitamoduuli
Smart Fence aitamoduuli
Smart Fence aitamoduuli
Smart Fence aitamoduuli

Smart Fence   aitamoduuli

29 €

Tästäkin tuotteesta ostoskorilla vielä lisäale -25%

Vain myymälöistä

Smart Fence-aitajärjestelmä on nykyaikainen, monikäyttöinen, helppo asentaa ja vaivaton pitää kunnossa. Voit unohtaa aidan maalaamisen ja keskittyä ottamaan aurinkoa puutarhassasi!

Aitajärjestelmämme rakentuu ainutlaatuisten suulakepuristettujen, alumiinisten aitatolppien ympärille. Profiili takaa tolppien ehdottoman monikäyttöisyyden, mutta samalla tolpat ovat siistejä ja tyylikkäitä, sillä ruuveja tai kiinnikkeitä ei ole näkösällä. T-malliseen tolppaan voi tehdä liitoksia kolmelta sivulta. Tolpan uraan sopii melkein mikä tahansa täyte: lasi, kuitusementti, puu ja monet muut materiaalit. Jauhemaalatut tolpat eivät kaipaa huoltoa, joten voit nauttia maalaustöiden sijaan päivänpaisteesta pihallasi.

Aidan leveys tolppien keskeltä mitattuna on 90cm. Voit yhdistellä oman tarpeesi mukaan useampia aita elementtejä toisiinsa. Verkkokaupastamme on ostettavissa valmiita kokoonpanoja seuraavasti (huom mitat tolpan keskeltä mitattuna):

  • 2 tolppaa + paneeli = 90cm aita
  • 3 tolppaa + 2 paneelia = 180cm aita
  • 4 tolppaa + 3 paneelia = 270cm aita

Aitapaneelia on saatavana kirkkaalla tai savu lasilla sekä alumiiniprofiililla. Lasilevyjen päälle voit halutessasi valita päälislistan.