Formula   matto 120x170 cm

.....

79 €

Koko:120 x 170

Toimitusaika 1-2 viikkoa

Formula matto

Formula matto on täydellinen valinta lastenhuoneeseen, yhdistäen pehmeyden, turvallisuuden ja tyylikkyyden. Tämä 120x170 cm kokoinen matto tarjoaa pehmeän ja mukavan alustan, joka on suunniteltu kestämään lapsiperheiden arkea. Harmaan sävyinen matto sopii helposti mihin tahansa sisustukseen, ja sen pehmoinen nukkamateriaali tekee siitä ihanan mukavan niin leikkimiseen kuin rentoutumiseen. Formula matto on valmistettu polyesteristä ja varustettu liukuesteellä, mikä varmistaa sen pysymisen tukevasti paikoillaan vilkkaimmissakin leikeissä.

Pehmeä ja mukava lastenhuoneen matto

Formula matto on ihanan pehmeä, ja sen nukkamateriaali tarjoaa mukavan ja lämpimän alustan leikkeihin. Polyesteristä valmistettu nukkamatto tuntuu miellyttävältä jalkojen alla ja luo viihtyisän tunnelman lastenhuoneeseen. Tämä matto on täydellinen valinta lattialla istuville ja leikkiville lapsille, tarjoten mukavuutta ja suojaa kylmiltä lattioilta.

Turvallinen ja käytännöllinen liukueste

Lasten turvallisuus on aina etusijalla, ja Formula matto vastaa tähän tarpeeseen liukuestepohjauksella. Matto pysyy tiukasti paikallaan eikä luista, vaikka lapset juoksisivat tai leikkisivät sen päällä. Tämä tekee siitä käytännöllisen ja turvallisen valinnan erityisesti vilkkaille lapsille, sillä maton alla oleva liukueste lisää turvallisuutta ja estää mattoa liukumasta liukkailla lattioilla.

Helppohoitoinen ja kestävä

Polyesteristä valmistettu Formula matto on paitsi pehmeä myös erittäin kestävä. Polyesteri on materiaalina helppohoitoinen ja likaa hylkivä, joten se sopii loistavasti lastenhuoneeseen, jossa sattuu ja tapahtuu. Matto on helppo puhdistaa ja se säilyttää muotonsa sekä pehmeytensä pitkäaikaisessa käytössä. Lisäksi harmaan sävyn ansiosta matto on ajaton ja helppo yhdistää erilaisten sisustuselementtien kanssa.

Tyylikäs ja monikäyttöinen harmaa väri

Formula maton tyylikäs harmaa väri on neutraali ja ajaton valinta, joka sopii helposti minkä tahansa lastenhuoneen sisustukseen. Harmaa sävy toimii hyvin niin värikkäissä kuin hillityissä sisustuksissa, tarjoten kauniin ja modernin ilmeen huoneeseen. Matto sopii erinomaisesti myös muihin kodin tiloihin, kuten olohuoneeseen tai eteiseen, sen monipuolisen designin ansiosta.

Yhteenveto

Formula matto 120x170 cm on täydellinen valinta lastenhuoneeseen, yhdistäen pehmeyden, turvallisuuden ja tyylikkyyden. Polyesteristä valmistettu matto tarjoaa mukavan ja kestävän alustan, joka kestää arjen leikit ja touhut. Liukueste varmistaa turvallisuuden, ja helppohoitoinen materiaali takaa, että matto säilyy siistinä ja kauniina vuosia.

Pihistä

Panosta

Samasta tuoteperheestä

Täydennä kokonaisuus