Formula   matto ø 120 cm

.....

59 €

Kampanja voimassa 24.10.2024 saakka.

Koko

Toimitusaika 1-2 viikkoa

Formula matto

Formula matto on täydellinen valinta lastenhuoneeseen, kun haluat yhdistää pehmeyden, turvallisuuden ja tyylikkään ulkonäön. Tämä pyöreä 120 cm kokoinen nukkamatto tarjoaa loistavan hintalaatusuhteen ja on suunniteltu erityisesti lapsille. Maton pehmeä, korkealaatuinen polyesteripinta tekee siitä miellyttävän jalan alla ja ihanteellisen leikkialustan pienille jaloille. Harmaa väri on moderni ja ajaton valinta, joka sopii erinomaisesti monenlaisiin sisustustyyleihin.

Pehmeä ja mukava nukkamatto

Formula maton pehmeä nukkapinta tarjoaa miellyttävän tunteen niin paljaiden jalkojen alla kuin istuttaessa lattialla leikkimässä. Polyesterimateriaali on kestävä ja helppohoitoinen, joten se kestää hyvin lasten arkea ja vilkasta käyttöä. Maton pehmeä nukka luo miellyttävän leikkialustan, joka tekee siitä turvallisen ja mukavan paikan lasten leikkihetkille ja oleskelulle.

Turvallinen ja liukumaton pohjaus

Turvallisuus on lastenhuoneen mattoa valittaessa tärkeä tekijä, ja Formula matossa on huomioitu tämä. Maton liukueste pohjaus pitää sen tukevasti paikallaan, vaikka lapset juoksisivat ja leikkisivät sen päällä. Tämä vähentää liukastumisen ja kaatumisen riskiä, mikä tekee matosta turvallisen valinnan vilkkaaseen lastenhuoneeseen.

Monipuolinen ja tyylikäs harmaa väri

Harmaa väri on neutraali ja tyylikäs, mikä tekee Formula matosta helpon yhdistää monenlaisiin lastenhuoneen sisustuksiin. Harmaa matto sopii erinomaisesti niin värikkäisiin kuin hillitympiinkin huoneisiin, tuoden mukanaan ripauksen modernia ja raikasta ilmettä. Pyöreä muoto antaa matolle leikkisän ja kodikkaan ilmeen, joka täydentää lastenhuoneen sisustuksen.

Helppohoitoinen ja kestävä materiaali

Formula matto on valmistettu laadukkaasta polyesteristä, joka tekee siitä kestävän ja helposti puhdistettavan. Polyesteri hylkii likaa ja on helppo imuroida, joten matto säilyy siistinä ja raikkaana pitkään. Tämä tekee siitä käytännöllisen valinnan lastenhuoneeseen, jossa matto joutuu usein koetukselle. Lisäksi matto on kevyt ja helppo siirtää tarvittaessa.

Yhteenveto

Formula matto pyöreänä 120 cm koossa on täydellinen lastenhuoneen nukkamatto, joka yhdistää pehmeyden, turvallisuuden ja tyylikkyyden. Sen pehmeä nukkapinta ja liukumaton pohjaus tekevät siitä turvallisen ja mukavan leikkialustan, ja harmaa väri tuo huoneeseen modernia ja monipuolista ilmettä. Tämä matto tarjoaa erinomaisen hintalaatusuhteen, ja on kestävä ja helppohoitoinen valinta aktiiviseen lapsiperhearkeen.

Pihistä

Panosta

Samasta tuoteperheestä

Täydennä kokonaisuus