Vuono   taso V2.12

799 €

Tästäkin tuotteesta ostoskorilla vielä lisäale -20%

Kokoonpano:1 ovi + 2 laatikkoa

Valitse väri:Saarni

Lasin väri:Ei lasia

Kätisyys edestä katsottuna:Laatikot oikealla

Toimitusaika 4-5 viikkoa

Vuono taso on juuri se, mitä tarvitset. Tämä korkealaatuinen taso on valmistettu kestävästä MDF-materiaalista ja tarjoaa erinomaista hinta-laatusuhdetta. Sen mitat 201x52 cm tekevät Vuono tasosta täydellisen valinnan niin olohuoneeseen, makuuhuoneeseen kuin eteiseenkin, tarjoten runsaasti säilytystilaa ilman tilanpuutetta.

Vuono taso on valmistettu huolellisesti valitusta MDF-materiaalista, joka takaa sen kestävyyden ja pitkäikäisyyden. Sen ajaton muotoilu ja tyylikäs yhdistelmä valkoista ja saarniväriä tuovat raikkaan ja modernin ilmeen mihin tahansa tilaan. Minimalistinen muotoilu korostaa huoneen muita sisustuselementtejä ja luo harmonisen kokonaisuuden, joka on helppo sovittaa erilaisiin sisustustyyleihin.

Vuono taso tarjoaa runsaasti säilytystilaa tilavien kaappien ja käytännöllisten laatikoiden avulla. Se on täydellinen ratkaisu olohuoneeseen, makuuhuoneeseen tai eteiseen, auttaen pitämään kotisi tarvikkeet järjestyksessä ja ulkonäön siistinä. Voit säilyttää siinä esimerkiksi kirjoja, vaatteita, elektroniikkaa tai muita kodin tarvikkeita. Vuono taso tekee kodin järjestyksen ylläpitämisestä helppoa ja tehokasta.

Vuono tason valkoinen ja saarniväri luovat tyylikkään kontrastin, joka tekee siitä monipuolisen ja helpon yhdistää erilaisiin sisustustyyleihin. Riippumatta siitä, onko kotisi sisustus moderni, skandinaavinen tai klassinen, Vuono taso sulautuu saumattomasti osaksi ympäristöään. Sen minimalistinen ja ajaton design tekee siitä helpon yhdistettävän muiden huonekalujen ja sisustuselementtien kanssa.

Vuono taso tarjoaa poikkeuksellista hinta-laatusuhdetta. Sen korkealaatuinen valmistus ja tyylikäs muotoilu tekevät siitä erinomaisen valinnan kaikille, jotka etsivät edullista mutta laadukasta säilytysratkaisua. Vuono tason kilpailukykyinen hinta ei tarkoita kompromisseja laadussa tai ulkonäössä, vaan se on suunniteltu tarjoamaan maksimaalista arvoa ja toimivuutta.

Vuono taso on tyylikäs, kestävä ja monipuolinen säilytysratkaisu, joka tarjoaa erinomaista hinta-laatusuhdetta. Laadukkaasta MDF-materiaalista valmistettu taso on saatavilla modernissa valkoisen ja saarnin yhdistelmässä, ja sen mitat 201x52 cm tekevät siitä täydellisen lisän mihin tahansa tilaan. Vuono taso sopii monenlaisiin sisustustyyleihin ja tiloihin, ja sen tilavat kaapit ja laatikot pitävät kotisi siistinä ja järjestyksessä. Tilaa Vuono taso jo tänään ja nauti sen tuomasta järjestyksestä ja tyylikkyydestä kodissasi.