Vuono   taso 52x134, musta

709 €

Tästäkin tuotteesta ostoskorilla vielä lisäale -20%

Kokoonpano:2 ovea

Valitse väri:Musta

Lasin väri:Ei lasia

Kätisyys edestä katsottuna:Ei kätisyysvalintaa

Toimitusaika 4-5 viikkoa

Vuono senkki on täydellinen valinta. Tämä korkealaatuinen senkki on valmistettu kestävästä MDF-materiaalista ja tarjoaa erinomaisen hinta-laatusuhteen. Kompaktit mitat 134x52 cm tekevät Vuono senkistä ihanteellisen monenlaisiin tiloihin, tarjoten runsaasti säilytystilaa ilman tilanpuutetta.

Vuono senkki on valmistettu laadukkaasta MDF-materiaalista, joka takaa pitkäikäisyyden ja kestävyyden. Sen musta väri antaa modernia ja tyylikästä ilmettä, joka sopii täydellisesti erilaisiin sisustustyyleihin. Minimalistinen muotoilu korostaa huoneen muita sisustuselementtejä ja luo harmonisen kokonaisuuden.

Vuono senkki tarjoaa runsaasti säilytystilaa tilavien kaappien ja käytännöllisten laatikoiden avulla. Se on täydellinen ratkaisu olohuoneeseen, makuuhuoneeseen tai eteiseen, auttaen pitämään kodin tarvikkeet järjestyksessä ja ulkonäön siistinä. Senkkiin voi säilyttää esimerkiksi kirjoja, vaatteita tai muita kodin tarvikkeita, mikä tekee siitä monipuolisen ja käytännöllisen lisän kotiin.

Vuono senkin musta väri on monipuolinen ja helppo yhdistää erilaisiin sisustustyyleihin, olipa kyseessä sitten moderni, skandinaavinen tai klassinen sisustus. Sen minimalistinen ja ajaton design tekee siitä helpon yhdistettävän muiden huonekalujen ja sisustuselementtien kanssa, luoden yhtenäisen ja tyylikkään kokonaisuuden.

Vuono senkki tarjoaa poikkeuksellista hinta-laatusuhdetta. Sen korkealaatuinen valmistus ja tyylikäs muotoilu tekevät siitä erinomaisen valinnan kaikille, jotka etsivät edullista mutta laadukasta säilytysratkaisua. Vuono senkin kilpailukykyinen hinta ei tarkoita kompromisseja laadussa tai ulkonäössä, vaan se on suunniteltu tarjoamaan maksimaalista arvoa ja toimivuutta.

Vuono senkki on tyylikäs, kestävä ja monipuolinen säilytysratkaisu, joka tarjoaa erinomaista hinta-laatusuhdetta. Laadukkaasta MDF-materiaalista valmistettu senkki on saatavilla modernissa mustassa värissä ja sen mitat 134x52 cm tekevät siitä täydellisen lisän mihin tahansa tilaan. Vuono senkki sopii monenlaisiin sisustustyyleihin ja tiloihin, ja sen tilavat kaapit ja laatikot pitävät kotisi siistinä ja järjestyksessä. Tilaa Vuono senkki jo tänään ja nauti sen tuomasta järjestyksestä ja tyylikkyydestä kodissasi.