Rento   jenkkisänky 160x200, pussijousitus

479 €

Koko:160 x 200

Sängynpääty:Ei sisällä päätyä

Valitse petauspatja:Ilman petauspatjaa

Toimitusaika 2-6 arkipäivää

Rento jenkkisänky on juuri se, mitä tarvitset! Tämä laadukas jenkkisänky on suunniteltu tarjoamaan optimaalista nukkumismukavuutta ja erinomaista tukea, jotta voit herätä virkistyneenä joka aamu. Saatavilla kolmessa koossa – 120x200 cm, 160x200 cm ja 180x200 cm – Rento jenkkisänky sopii täydellisesti erilaisiin makuuhuoneisiin ja tarpeisiin. Sen harmaa väri lisää modernia eleganssia ja sopii monenlaisiin sisustustyyleihin.

Pussijousitus takaamassa täydellisen mukavuuden

Rento jenkkisänky on varustettu korkealaatuisella pussijousituksella, joka mukautuu yksilöllisesti kehosi muotoihin ja tarjoaa erinomaista tukea. Pussijousitus vähentää painetta ja takaa rauhallisen unen ilman häiritseviä liikkeitä. Tämä teknologia auttaa parantamaan unen laatua ja mahdollistaa levollisemman unen. Pussijousitus takaa myös sängyn pitkäikäisyyden ja kestävyyden, mikä tekee siitä erinomaisen investoinnin.

Loistava hinta-laatusuhde

Rento jenkkisänky tarjoaa poikkeuksellisen hinta-laatusuhteen. Vaikka se on suunniteltu tarjoamaan ylellistä mukavuutta ja tukea, se on saatavilla kohtuulliseen hintaan. Tämä tekee siitä täydellisen valinnan niille, jotka etsivät laadukasta jenkkisänkyä ilman kompromisseja mukavuuden tai kestävyyden suhteen. Rento jenkkisänky tarjoaa ylellisyyttä, joka on kaikkien ulottuvilla.

Tyylikäs ja monikäyttöinen harmaa Väri

Harmaa väri tekee Rento jenkkisängystä tyylikkään lisän mihin tahansa makuuhuoneeseen. Harmaa sävy on moderni ja ajaton, ja se sopii helposti yhteen erilaisten sisustustyylien ja väripalettien kanssa. Tämä monikäyttöinen väri tekee sängystä visuaalisesti houkuttelevan ja helpon yhdistää olemassa olevaan sisustukseen.

Koot jokaiselle tarpeelle

Rento jenkkisänky on saatavilla kolmessa eri koossa, mikä tekee siitä ihanteellisen valinnan sekä yksin nukkujille että pariskunnille. 120x200 cm koko on täydellinen yksin nukkujille tai vierashuoneeseen. 160x200 cm koko tarjoaa lisää tilaa pariskunnille, kun taas 180x200 cm koko tarjoaa ylellisyyttä ja tilavuutta, jota tarvitaan suurimmissa makuuhuoneissa. Näin voit valita juuri sinun tarpeisiisi sopivan koon.

Yhteenveto

Rento jenkkisänky on täydellinen yhdistelmä mukavuutta, tyyliä ja kestävyyttä. Pussijousituksen ansiosta se tarjoaa optimaalisen tuen ja nukkumismukavuuden, kun taas harmaa väri ja saatavilla olevat koot tekevät siitä monikäyttöisen ja tyylikkään valinnan. Loistava hinta-laatusuhde varmistaa, että saat luksusta ilman suurta hintalappua.