Azzura   sivupöytä 49cm, valkoinen

79 €

Tästäkin tuotteesta ostoskorilla vielä lisäale -20%

Koko:Ø 49

Valitse väri:Valkoinen

Toimitusaika 2-6 arkipäivää

Azzura sivupöytä tarjoaa loistavan ratkaisun niin olohuoneeseen, makuuhuoneeseen kuin eteiseenkin. Sen kompakti koko, vain 49 cm halkaisijaltaan, tekee siitä ihanteellisen valinnan pieniin tiloihin tai lisäsäilytystarpeisiin. Azzura sivupöytä on saatavilla kauniissa valkoisessa sävyssä, jossa on elegantti vanerikansi, luoden modernin ja raikkaan ilmeen.

Moderni ja kestävä design

Azzura sivupöytä on suunniteltu kestämään ja säilyttämään tyylikkään ulkonäkönsä pitkään. Sen valkoinen runko yhdistettynä vanerikanteen luo miellyttävän kontrastin ja antaa pöydälle modernin ulkonäön. Tämä design tekee siitä helposti yhdistettävän erilaisiin sisustustyyleihin, olipa kyseessä sitten moderni, skandinaavinen tai klassinen sisustus. Pöydän kompakti koko mahdollistaa sen sijoittamisen monenlaisiin tiloihin tarjoamalla samalla lisäsäilytystilaa arjen tarvikkeille.

Monikäyttöinen ja kompakti säilytysratkaisu

Azzura sivupöytä tarjoaa kätevän lisäpinnan esimerkiksi juoman tai kirjan asettamiseen sohvan viereen tai yöpöydäksi makuuhuoneeseen. Pöydän alaosassa oleva hylly mahdollistaa pienten esineiden kätevän säilytyksen ja pitää tilan järjestyksessä. Sen kompakti koko tekee siitä täydellisen valinnan ahtaisiin tiloihin, kuten eteisiin tai käytäville, tarjoten samalla tarvittavaa toiminnallisuutta ja tyylikkyyttä.

Helppo asentaa ja ylläpitää

Azzura sivupöytä on helppo asentaa ja se kestää hyvin päivittäistä käyttöä. Laadukkaat materiaalit varmistavat pöydän kestävyyden ja pitkäikäisyyden. Valkoinen pinta on helppo pitää puhtaana ja se säilyttää raikkaan ulkonäkönsä vuosien varrella. Vanerikansi tuo pöydälle lämpimän ja luonnollisen ilmeen, joka sopii monenlaiseen sisustukseen.

Erinomainen hinta-laatusuhde

Azzura sivupöytä tarjoaa erinomaisen hinta-laatusuhteen. Sen tyylikäs design, käytännöllisyys ja kestävyys yhdistyvät kohtuulliseen hintaan, mikä tekee siitä houkuttelevan vaihtoehdon kaikille, jotka arvostavat sekä muotoilua että toiminnallisuutta. Hanki Azzura sivupöytä kotiisi ja nauti sen tarjoamasta lisäsäilytystilasta ja tyylikkäästä ulkonäöstä!

Yhteenveto

Azzura sivupöytä on täydellinen valinta niille, jotka etsivät kompaktia ja monikäyttöistä sivupöytää moderniin kotiin. Sen elegantti design, käytännöllinen hyllyratkaisu ja kestävät materiaalit tekevät siitä ihanteellisen lisän mihin tahansa tilaan.