Laatutakuu

Familon Percale pussilakanasetti 150x210 / 55x65 harmaa
Familon Percale pussilakanasetti 150x210 / 55x65 harmaa

Familon Percale   pussilakanasetti 150x210 / 55x65 harmaa

.....

69 €

Kampanja voimassa 24.10.2024 saakka.

Valitse väri:Harmaa

Toimitusaika 2-6 arkipäivää

Familon Percale

Familon Percale pussilakana on suunniteltu tarjoamaan sinulle parasta mahdollista yöunta, yhdistämällä laadun ja mukavuuden. Tämä pussilakana on valmistettu 100 % puuvillasta, joka on tunnettu hengittävyydestään ja kosteutta haihduttavista ominaisuuksistaan. Harmaan värinsä ansiosta se tuo makuuhuoneeseen ajattoman tyylikkyyden, joka sopii kaikenlaisiin sisustustyyleihin. Familon Percale pussilakana tarjoaa erinomaista hinta-laatusuhdetta, tehden siitä täydellisen valinnan kaikille, jotka arvostavat korkealaatuisia vuodevaatteita.

Laadukas perkaalikangas – raikkaan ja viileän tunne

Familon Percale pussilakana on valmistettu perkaalipuuvillasta, joka tunnetaan tiiviistä kudonnastaan ja sileästä pinnastaan. Tämä kangas on erityisen miellyttävä ihoa vasten, luoden viileän ja raikkaan tunteen, joka parantaa unenlaatua. Puuvillan hengittävyyden ansiosta lakanat pysyvät miellyttävän tuntuisina läpi yön, mikä on erityisen tärkeää kuumina kesäöinä tai silloin, kun tarvitset ylimääräistä mukavuutta.

Luonnonmukainen ja kestävä valinta

Koska Familon Percale pussilakana on valmistettu 100 % puuvillasta, se on täysin luonnonmateriaali. Puuvilla on tunnettu kestävyydestään ja pehmeydestään, mikä tekee näistä lakanoista pitkäikäisen ja ympäristöystävällisen valinnan. Puuvillan luonnollinen kosteuden haihdutuskyky varmistaa, että nukut kuivassa ja mukavassa ympäristössä joka yö. Tämä tekee pussilakanasta täydellisen valinnan kaikille, jotka arvostavat luonnollisia ja vastuullisia materiaaleja.

Ajaton harmaa väri – yksinkertainen ja tyylikäs

Harmaa väri tuo makuuhuoneeseen rauhallisen ja ajattoman ilmeen, joka ei mene koskaan pois muodista. Se sopii erinomaisesti yhteen muiden värien ja kuosien kanssa, joten voit helposti yhdistää Familon Percale pussilakanan muihin vuodevaatteisiin. Harmaa on myös käytännöllinen väri, joka pitää itsensä puhtaana ja siistinä pidempään.

Erinomainen hinta-laatusuhde

Familon Percale pussilakana tarjoaa poikkeuksellisen hinta-laatusuhteen. Sen laadukkaat materiaalit ja kestävä rakenne varmistavat, että saat pitkäkestoisen tuotteen, joka säilyttää mukavuutensa ja ulkonäkönsä pitkään. Tämä pussilakana on investointi laadukkaisiin yöuniin, jotka vaikuttavat positiivisesti hyvinvointiisi.

Yhteenveto

Familon Percale pussilakana harmaana on täydellinen valinta, kun haluat yhdistää mukavuuden, kestävyyden ja tyylin. Sen hengittävä ja kosteutta haihduttava puuvillakangas takaa mukavan unen joka yö, ja ajaton harmaa väri tuo makuuhuoneeseesi rauhallisen tunnelman. Tässä on lakanasetti, joka tarjoaa loistavaa hinta-laatusuhdetta ja tekee joka yöstä hieman paremman.

Samasta tuoteperheestä

Täydennä kokonaisuus