Etusivu / Huoneet / Makuuhuone

Makuuhuone

Sängyt ja makuuhuoneen kalusteet edullisesti! Makuuhuoneen tulisi olla paikka, jossa voit levätä ja rentoutua päivän päätteeksi. Laajasta valikoimastamme löydät erilaiset makuuhuoneen kalusteet, kuten sängyt, yöpöydät, vaatekaapit ja säilytysratkaisut, jotka auttavat luomaan toimivan ja viihtyisän kokonaisuuden. Olipa mielessäsi moderni tyyli, perinteinen klassinen ilme tai skandinaavinen sisustus, meiltä löydät sopivat kalusteet jokaiseen makuuhuoneeseen. Tutustu valikoimaamme ja luo unelmiesi makuuhuone helposti ja vaivattomasti.

Haluaisitko nukkua paremmin? 

Sänky vaikuttaa palautumiseen sekä vireystilaan – hyvät yöunet ovat perusta hyvinvoinnillemme. Vietämme unten mailla jopa kolmasosan elämästämme, joten laadukkaaseen sänkyyn kannattaa todellakin panostaa! Varmistaaksesi hyvät yöunet on pidettävä huoli siitä, että käytössä oleva sänky on juuri sinun kehollesi paras vaihtoehto.  

Laadukkaat sängyt ja patjat takaavat maittavat yöunet, sillä vartalo pääsee lepäämään ergonomisessa asennossa. Keho saa tarvitsemansa tuen eikä esimerkiksi lantioon tai hartioihin kohdistu liikaa painetta. Hyvä sänky on sijoitus, josta terveytesi kiittää! 

Millainen sänky on paras? 

Paras sänky on sellainen, joka tukee kehoasi juuri oikeista kohdin. Sängyn ei ole tarkoitus upottaa, vaan tarjota vartalolle mukava asento, jossa mihinkään kehonosaan ei kohdistu liikaa painetta. Huonossa sängyssä nukkuessa mm. hartiat ja lantio saattavat joutua kestämään liiallista painetta, mikä hankaloittaa selkärangan suorassa pysymistä. 

On siis hyvin yksilöllistä, millainen sänky sopii kenellekin. Paras sänky tarjoaa hyvät yöunet ja saa kehon palautumaan päivän rasituksesta optimaalisesti. Tutustu Maskun valikoimaan ja löydä kestävä sänky makuuhuoneeseesi!

0 tuotetta

Näytetään 0 / 0 kpl