Time   3-istuttava sohva ruskea

2 299 €

Tästäkin tuotteesta ostoskorilla vielä lisäale -20%

Toimitusaika 6-7 viikkoa

Etsitkö huippulaadukasta sohvaa? Elegance-malliston Time-sohva on oikea valinta, mikäli arvostat takuuvarmaa tyyliä ja vankkaa kestokykyä. 3-istuttavan sohvan kelpaa asettaa olohuoneen keskipisteeksi tuomaan sisustukseen ylellistä tunnelmaa. Laadukkaat materiaalit takaavat, että sohva on myös ensiluokkaisen mukava.

Time-sohvan huolella valitut materiaalit tarjoavat parhaimman mahdollisen käyttökokemuksen, sillä sohva on suunniteltu tukemaan ja joustamaan juuri optimaalisesti. Vahvat NoZag-jouset varmistavat, että sohva näyttää ja tuntuu hyvältä vielä vuosienkin jälkeen. Kaunis väritys, ajaton muotokieli sekä sirot jalat muodostavat kokonaisuuden, jota kelpaa katsella.

Elegance-malliston tuotteet edustavat ajatonta designia sekä äärimmäistä mukavuutta. Sohvamallisto on suunniteltu vankalla asiantuntemuksella ja vakuuttavalla taidolla. Edistyksellinen tuotantotekniikka ja ensiluokkaiset materiaalit takaavat sohville erinomaisen kestokyvyn. Jokainen Elegance-tuote on luotu luovuudesta, mukavuudesta ja toiminnallisuudesta tinkimättä.