Time 3,5-istuttava sohva konjakki
Time 3,5-istuttava sohva konjakki
Time 3,5-istuttava sohva konjakki
Time 3,5-istuttava sohva konjakki
Time 3,5-istuttava sohva konjakki

Time   3,5-istuttava sohva konjakki

4 149 €

Tästäkin tuotteesta ostoskorilla vielä lisäale -20%

Valitse verhoilu:Erlangen-nahka ruskea

Toimitusaika 6-7 viikkoa

Etsitkö huippulaadukasta nahkasohvaa? Elegance-malliston Time-sohva on oikea valinta, mikäli arvostat takuuvarmaa tyyliä ja vankkaa kestokykyä. 3,5-istuttavan sohvan kelpaa asettaa olohuoneen keskipisteeksi tuomaan sisustukseen ylellistä tunnelmaa. Laadukkaat materiaalit takaavat, että sohva on myös ensiluokkaisen mukava.

Time-sohvan huolella valitut materiaalit tarjoavat parhaimman mahdollisen käyttökokemuksen, sillä sohva on suunniteltu tukemaan ja joustamaan juuri optimaalisesti. Vahvat NoZag-jouset varmistavat, että sohva näyttää ja tuntuu hyvältä vielä vuosienkin jälkeen. Kaunis konjakinsävyinen nahka, ajaton muotokieli sekä sirot jalat muodostavat kokonaisuuden, jota kelpaa katsella. Myymälöissämme pääset tilaamaan sohvan myös muilla verhoiluilla ja jalkavaihtoehdoilla varustettuna!

Elegance-malliston tuotteet edustavat ajatonta designia sekä äärimmäistä mukavuutta. Sohvamallisto on suunniteltu vankalla asiantuntemuksella ja vakuuttavalla taidolla. Edistyksellinen tuotantotekniikka ja ensiluokkaiset materiaalit takaavat sohville erinomaisen kestokyvyn. Jokainen Elegance-tuote on luotu luovuudesta, mukavuudesta ja toiminnallisuudesta tinkimättä.