Ludvig   3+2 -ist. Sohvaryhmä ruskea

699 €

Toimitusaika 2-6 arkipäivää

Etsitkö klassista lisäystä olohuoneeseesi? Ludwig 3+2 istuttavat sohvat ovat vastaus! Tässä ruskeassa, siron kokoisessa kalustossa yhdistyvät mukavuus ja tyyli, tehden siitä ihanteellisen valinnan kaikkiin koteihin.

Ludwig-sohvien klassinen ja ajaton ulkonäkö tuo huoneeseen eleganttia ilmettä, joka kestää aikaa. Keinonahkainen materiaali ei vain näytä hyvältä, vaan on myös helppohoitoinen ja kestävä. Täydellinen valinta aktiiviseen kotiin, jossa sohvat joutuvat kovalle käytölle.

Runko on valmistettu puusta, vanerista ja lastulevystä, mikä takaa sohvien kestävyyden ja vakaan rakenteen. Istuimet puolestaan ovat vaahtomuovia, tarjoten erinomaisen istuinmukavuuden. Voit viettää pitkiäkin aikoja istuen ja rentoutuen näillä sohvilla, ilman että mukavuus kärsii.

Ludwig 3+2 istuttavat sohvat eivät vain näytä hyvältä, vaan ne ovat myös erittäin käytännölliset. Niiden siron kokoinen muotoilu sopii erinomaisesti pienempiinkin tiloihin, mikä tekee niistä monipuolisen valinnan erilaisiin sisustustarpeisiin.

Päivitä olohuoneesi tyylikkääksi ja mukavaksi Ludwig-sohvilla. Tämä sohvasetti tarjoaa edullisesti toiminnallisuutta, mikä tekee siitä loistavan investoinnin kotisi sisustukseen.