Savanna kulmasohva 3K2 beige
Savanna kulmasohva 3K2 beige
Savanna kulmasohva 3K2 beige
Savanna kulmasohva 3K2 beige
Savanna kulmasohva 3K2 beige

Savanna   kulmasohva 3K2 beige

3 929 €

Tästäkin tuotteesta ostoskorilla vielä lisäale -20%

Valitse verhoilu:Yedi-kangas

Valitse väri:Beige

Kätisyys edestä katsottuna:Pitkä sivu vasemmalla (3K2)

Toimitusaika 7-8 viikkoa

Ihastuttava Savanna-sohva kruunaa olohuoneen ilmeen! Elegance-malliston Savanna-kulmasohva on aivan poikkeuksellisen kaunis ja mukava. Huippulaadukkaista materiaaleista valmistettu sohva säilyy hyvänä vuodesta toiseen, eikä menetä muotoaan kovassakaan käytössä. Voit valita haluatko pidemmän sivun oikealle vai vasemmalle.

Savanna-sohva tarjoaa parhaimman mahdollisen käyttökokemuksen, sillä sohva on suunniteltu tukemaan ja joustamaan juuri optimaalisesti. Vahvat NoZag-jouset varmistavat, että sohva näyttää ja tuntuu hyvältä vielä vuosienkin jälkeen. Rauhallinen beige väritys, klassinen muotokieli sekä sirot jalat muodostavat kokonaisuuden, jota kelpaa katsella. Myymälöissämme pääset tilaamaan sohvan myös muilla verhoiluilla ja jalkavaihtoehdoilla varustettuna!

Elegance-malliston tuotteet edustavat ajatonta designia sekä äärimmäistä mukavuutta. Sohvamallisto on suunniteltu vankalla asiantuntemuksella ja vakuuttavalla taidolla. Edistyksellinen tuotantotekniikka ja ensiluokkaiset materiaalit takaavat sohville erinomaisen kestokyvyn. Jokainen Elegance-tuote on luotu luovuudesta, mukavuudesta ja toiminnallisuudesta tinkimättä.