Etusivu / Huoneet / Olohuone / Sohvat ja nojatuolit / Kulmasohvat ja moduulisohvat

Kulmasohvat ja moduulisohvat

Kulmasohvalla saat reilusti tilaa rentoutumiselle. Millainen kulmasohva palvelee tarpeitasi parhaiten? Kätevällä mekanismilla toimivalla Recliner-sohvalla saat suoristettua jalkoja rennompaan istuma-asentoon. U-kulmasohvaa sopii erityisen hyvin seurusteluun, koska siinä voit istua vastakkain. Vuodekulmasohvasta kuoriutuu sohvasänky, jolla nukut itse tai majoitat vieraitasi mukavasti.

Moduulisohvat ovat sovitettavissa täydellisesti tilaasi sopivaksi. Voit valita kätisyyden useimmissa malleissa. Värivaihtoehtoja on valtavasti hempeistä vaaleista sävyistä, värikkäisiin ja tummiin sävyihin. Erinomaisen istuinmukavuuden takana on laadukkaat materiaalit; jämäkkä ja kimmoisa jousitus, jykevä runko ja hyvin muotonsa säilyttävät tyynyt.

Mitä huomioida kulmasohvaa valitessa?

Suurempiin tiloihin ja isompiin perheisiin sopivat kulma- ja moduulisohvat, jotka muuntautuvat juuri sellaiseksi kuin halutaan. Kulmasohva on koko perheen löhöilypaikka, jossa mukavuus ja tyyli kestävät käytössä. Moduulisohva taas muuntuu aina tilan ja tilanteen mukaan, sillä se koostuu useasta monikäyttöisestä osasta joita yhdistelmällä saa helposti koottua mieleisen sohvakokoonpanon.

Mieti ensimmäisenä tarve. Millaiseen tilaan sohva on tulossa, kuka sitä käyttää ja minkälaiseen käyttöön se tulee? Mieti myös halutaanko kulmasohva, U sohva vai palasohva? Lisäksi on hyvä pohtia tarvitaanko esimerkiksi irrotettavat päälliset tai halutaanko että sohvassa on divaaniosa.

Mittaa tarkkaan tila, johon sohva on tulossa. Ota huomioon muut huonekalut ja niiden mittasuhteet sekä mieti sohvan selkämyksen korkeus, mikäli olet sijoittamassa sohvaa ikkunoiden alle. Pohdi, minkä mallinen sohva olisi tilaan paras vaihtoehto ja muista laskea montako henkeä tarvitsee istumapaikan. Muista, että moduulisohvasta saat luotua juuri oikeankokoisen ja –muotoisen sohvakokonaisuuden kotiisi.

Monipuoliset räätälöintimahdollisuudet

Muokattavuus auttaa unelmien sohvan valinnassa. Oman kodin värimaailmaan sopivan vaihtoehdon voi räätälöidä sohvatoimittajien laajasta väri-, kangas- ja nahkavalikoimasta. Valita voi usein myös jalkojen korkeuden tai materiaalin, vaihtaa käsinojien leveyttä tai muuttaa divaaniosan kätisyyttä tilaan sopivaksi – personoida siis sohva oman maun ja tarpeiden mukaan!

0 tuotetta

Näytetään 0 / 0 kpl