Ross   avokulmasohva (oikea)

3 319 €

Tästäkin tuotteesta ostoskorilla vielä lisäale -20%

Kätisyys edestä katsottuna:Oikeakätinen

Toimitusaika 7-8 viikkoa

Klassisen kaunis avokulmasohva olohuoneen keskiöön! Elegance-malliston Ross-sohva on oikea valinta sinulle, joka arvostat ajatonta ulkonäköä ja erinomaista kestokykyä. Tämä upea sohva on helppo sovittaa olohuoneen sisustukseen konstailemattoman muotoilunsa ansiosta. Laadukkaat materiaalit takaavat, että sohva on myös ensiluokkaisen mukava.

Ross-sohvan huolellisesti valikoidut materiaalit tarjoavat parhaimman mahdollisen käyttökokemuksen, sillä sohva on suunniteltu tukemaan ja joustamaan juuri optimaalisesti. Vahvat NoZag-jouset varmistavat, että sohva näyttää ja tuntuu hyvältä vielä vuosienkin jälkeen. Kaunis väritys, ajaton muotokieli sekä sirot jalat muodostavat kokonaisuuden, jota kelpaa katsella.

Elegance-malliston tuotteet edustavat klassista designia sekä äärimmäistä mukavuutta. Sohvamallisto on suunniteltu vankalla asiantuntemuksella ja vakuuttavalla taidolla. Edistyksellinen tuotantotekniikka ja ensiluokkaiset materiaalit takaavat sohville erinomaisen kestokyvyn. Jokainen Elegance-tuote on luotu luovuudesta, mukavuudesta ja toiminnallisuudesta tinkimättä.

Sohva on varustettu soft-istuimella, Ovid-kankaalla ja mustilla jaloilla.