Sensejenkkisänky 160x200 cm, memory, vaaleanharmaa (sis. Memory-petauspatja)

1 949 €

Tästäkin tuotteesta kassalla vielä lisäetu-20%

Sängynpääty:Ei sisällä päätyä

Koko:160 x 200

Patjamalli/jousisto:Memory muistivaahto

Memory-muistivaahtopatja muotoutuu kehon lämmön ja painon mukaan juuri optimaalisesti. Muistivaahdolla varustettu patja palautuu muotoonsa aina uudelleen ja uudelleen. Sänky tukee vartaloa yksilöllisesti ja pitää huolen siitä, että selkärankasi on hyvässä asennossa yön aikana.

Valitse patjan kovuus:Medium

Valitse petauspatja:Memory

Kotimainen viskoelastinen, nukkujan kehon lämmön ja paineen mukaan muotoutuva petauspatja, joka vähentää kehon painerasitusta. Sijauspatjan päällinen on vesipestävä (60ºC).

Toimitusaika 2-3 viikkoa

Sense-jenkkisängyssä nukut makeasti ja heräät uuteen päivään virkeänä!

Kotimainen Sense-jenkkisänky on varma valinta monenlaiselle nukkujalle. Voit valita patjoihin joko jämäkän pussijousituksen tai käyttäjälleen mukautuvan muistivaahdon. Myös patjan kovuus on valittavissa kahdesta eri vaihtoehdosta. Verkosta ostettavissa laadukkaalla Sense-vaahtomuovipetauspatjalla tai painoon ja lämpöön reagoivalla Memory-petauspatjalla. Myymälöistä saatavilla myös muita petauspatjavaihtoehtoja.

Valitsemalla nukkujan kehotyypille sopivan patjan, varmistat mukavat unet koko yöksi.

  • Memory muotoutuvan patjan jäykkyydet ovat Medium ja Hard
  • Pussijousipatjassa valittavissa olevat jäykkyydet ovat Hard / Extrahard

Verkosta tilattaessa sängyn verhoilu vaaleanharmaalla vakiokankaalla. Kysy lisää eri verhoiluvaihtoehdoista lähimmästä Masku-myymälästäsi. Sänkykokonaisuuden voit viimeistellä tyylikkäällä päädyllä.

Saatavana myös moottorisänkynä.