Scandinavia3-ist. sohva ruskea bonded-nahka / mustat metallijalat

695 €

Valitse jalan väri:Musta

Toimitusaika 2-6 arkipäivää

Suosittu Skandinavia-sohva nyt edullisesti Maskun verkkokaupasta! Modernilla muotokielellään ihastuttava Skandinavia-sohva on ajankohtainen ja elegantti valinta olohuoneeseen. Skandinavia-sohvan muhkeat istuin- ja selkätyynyt tarjoilevat yhtäaikaisesti sekä tukea että mukavaa pintapehmeyttä. Minimalistisen sohvan siro ilme mukautuu saumattomasti moniin erilaisiin sisustustyyleihin. Irralliset selkätyynyt ovat käännettävissä ja ne pysyvät kuohkeina pitkään. 3-istuttava sohva on klassisen kaunis valinta, joka mahtuu tarvittaessa pienempäänkin tilaan tai huoneeseen.

Kauniin ruskea bonded-nahkainen verhoilu tuo tilaan rouheaa tyyliä. Skandinavia-sohvassa on mustat metallijalat, joiden korkeus on 18 cm. Sohvan alta imurointi ja moppaaminen onnistuu vaivattomasti.

Selkätyynyjen täyte on polyesteripallokuitua (50%) sekä vaahtomuovirouhetta (50%). Istuintyynyjen täyte on Hr30/30kg/m3-vaahtomuovia. Sohvan jalat kiinnitetään neljällä pultilla.

Helppohoitoinen verhoilu pysyy hyvänä pitkään. Puhdista mahdolliset tahrat kevyesti kostutetulla liinalla tai materiaaliin sopivalla puhdistusaineella.

Sohva on tilattavissa vain verkkokaupasta.