Ryhti   jenkkisänky 180x200, pussijousitus

1 179 €

2 399 €

Patjamalli/jousisto:Pussijousi

Pussijousitetussa patjassa on yksittäin pakatut jouset varmistamassa hyvän nukkumisasennon.

Sängynpääty:Ei sisällä päätyä

Valitse petauspatja:Ilman petauspatjaa

Toimitusaika 1-2 viikkoa

Paremmat yöunet Ryhti-jenkkisängyllä! Ryhti-jenkkisänky on nappivalinta sinulle, joka etsit edullista ja tyylikästä sänkyä. Tässä mallissa yhdistyvät joustinpatjan sekä vaahtomuovipatjan hyvät ominaisuudet, jotka kohentavat nukkumismukavuuttasi.

Tummanharmaalla sisustuskankaalla verhoiltu Ryhti-jenkkisänky on edullinen, mutta myös mukava valinta.

Valitse pussijousitettu tai muistivaahdolla varustettu patja:

  • Pussijousitettu patja: Välipatjan yksittäin pakatut pussijouset varmistavat, että paino jakautuu patjalla tasaisesti. Hyvää ergonomiaa lisäävä jousitus tukee vartaloa juuri oikeista kohdista ja kannattelee nukkujaa erityisesti keskivartalosta. Jousiston rakenteen ansiosta myös ilma pääsee kiertämään patjan sisällä.

  • Memory-muistivaahtopatja: Memory-muistivaahtopatja muotoutuu kehon lämmön ja painon mukaan juuri optimaalisesti. Muistivaahdolla varustettu patja palautuu muotoonsa aina uudelleen ja uudelleen. Sänky tukee vartaloa yksilöllisesti ja pitää huolen siitä, että selkärankasi on hyvässä asennossa yön aikana.

Petauspatjalla vai ilman?

Lisähintaan saat valittua sänkyyn myös petauspatjan, joka tuo vuoteeseen miellyttävää pintapehmeyttä ja helpottaa sängyn puhtaanapitoa. Valittavissasi on:

  • Mega-petauspatja: Korkealaatuisessa, profiloidussa petauspatjassa on HR35-kylmävaahtomuovitäyte ja sen kokonaispaksuus on noin 12 cm. Pehmeyttä tuova sijauspatja on verhoiltu molemmin puolin stretch-joustokankaalla ja päällinen on irrotettavissa sekä vesipestävissä.

  • Ryhti Standard -petauspatja: Standard-petauspatja on profiloitua vaahtomuovia (tiheys 25 kg/m3), joka viimeistelee patjan myötäilevyyden ja lisää nukkumismukavuutta. Petauspatjan profiloitu puoli antaa pehmeämmän tuntuman ja tasainen puoli sopii paremmin napakammasta tuntumasta pitävälle nukkujalle. Pehmeä ja hengittävä 100 % polyesteripäällinen on irrotettavissa ja vesipestävissä (40°c). Sijauspatjan kokonaispaksuus 5 cm.