Maskun Kalustetalo Oy TARJOUKSET
Etusivu Tuotteet Makuuhuone Moottorisängyt Kahden hengen moottorisängyt

Moottorisängyt kahdelle 

Kahden hengen moottorisänky tarjoaa mitä parhaimmat puitteet levollisille yöunille. Kahdelle hengelle suunnitellussa moottorisängyssä molempien nukkujien tarpeet tulee ihanteellisesti huomioiduiksi. Omalle puolelleen saa valittua sopivan kovuisen patjan sekä säädettyä sängyn päätyjä juuri oman tarpeen mukaan. Tavallisessa parisängyssä nukkuessa ei aina oma ergonomia toteudu optimaalisella tavalla. 

Moottorisängyt kahdelle löydät edullisesti Maskusta! Katso parhaimmat tarjouksemme ja valitse unelmien sänky. Meiltä löydät myös kotimaiset moottorisängyt kahdelle hengelle. Valinnanvaraa riittää värivaihtoehdoissa sekä valmistusmateriaaleissa. Moottorisängyn voit tilata suoraan verkkokaupastamme tai käydä lähimmässä Masku-myymälässäsi kokeilemassa sänkyjä ja niiden toiminnallisuuksia. Asiantuntevat myyjämme auttavat sopivan moottorisängyn valinnassa! 

Kahden hengen säädettävät moottorisängyt

Moottorisänky kahdelle hengelle on täydellinen valinta pariskunnan makuuhuoneeseen, sillä sängyn kumpaistakin puolta saa säädettyä nukkujan oman tarpeen mukaan. Kahden hengen moottorisänky on paitsi äärimmäisen mukava, myös hyvinvointia tukeva hankinta. Tiesitkö, että moottorisänky voi tarjota helpotusta esimerkiksi uniapneaan, selkäkipuihin, jalkasärkyihin sekä refluksitautiin? Moottorisänkyjen hyvinvointia kohentavat ominaisuudet ovatkin syynä sänkyjen suureen suosioon. 

Onko sinulla tapana laittaa kasoittain tyynyjä pään alle, kun olet flunssassa ja haluaisit nukkua hyvin? Kun käytössäsi on moottorisänky, ei näin tarvitse enää tehdä. Moottorisängyn päätyä nostamalla saat kohotettua ylävartalon asentoon, jossa on mukavampi nukkua myös nuhaisena. Katso kahden hengen moottorisänkyjen valikoima ja nappaa ällistyttävän ihana vuode omaan makuuhuoneeseesi!