Rento   moottorisänky 80x200, pussijousitus

.....

495 €

Kampanja voimassa 24.10.2024 saakka.

Koko:80 x 200

Sängynpääty:Ei sisällä päätyä

Valitse petauspatja:Ilman petauspatjaa

Toimitusaika 3-4 viikkoa

Rento moottorisänky

Rento moottorisänky tarjoaa täydellisen yhdistelmän mukavuutta, ergonomiaa ja tyylikkyyttä, joka tekee unesta entistä nautinnollisempaa. Tämä 80x200 cm kokoinen sänky sopii erinomaisesti niin pienempiin kuin keskikokoisiinkin makuuhuoneisiin, ja sen harmaa väri luo rauhallisen ja modernin ilmeen. Moottoroitu säätömekanismi ja pussijousitus varmistavat, että nukut levollisesti ja heräät virkeänä joka aamu.

Ergonominen moottoroitu säätömekanismi

Rento moottorisängyn keskeisin ominaisuus on sen helposti säädettävä moottorimekanismi, joka mahdollistaa sängyn asennon säätämisen juuri omien tarpeiden mukaan. Voit säätää selkä- ja jalkatuen kulmaa nappia painamalla, jolloin saat optimaalisen nukkuma-asennon tai mukavan asennon lukemiseen ja television katseluun. Moottoroidut sängyt ovat erityisen hyödyllisiä henkilöille, jotka kärsivät selkä- tai jalkavaivoista, tai niille, jotka haluavat yksinkertaisesti lisätä arkeen ripauksen luksusta.

Pussijousitus takaamassa tukea ja mukavuutta

Rento moottorisängyssä on laadukas pussijousitus, joka tarjoaa erinomaista tukea ja mukautuu kehon muotoihin. Pussijousitus jakaa kehon painon tasaisesti ja vähentää painetta herkimmillä alueilla, kuten lantiolla ja hartioilla, mikä parantaa unen laatua. Jousien yksittäinen toiminta minimoi myös häiriöt, jos nukut kumppanin kanssa, koska liikkeitä ei tunnu toisella puolella sänkyä.

Tyylikäs ja ajaton harmaa väri

Rento moottorisängyn harmaa verhoilu on sekä moderni että ajaton, mikä tekee siitä helposti yhdistettävän monenlaisiin sisustustyyleihin. Harmaa on neutraali ja rauhoittava väri, joka sopii hyvin makuuhuoneeseen luoden levollisen ilmapiirin. Tämä sänky on helppo yhdistää erilaisiin sisustuselementteihin, olipa huoneesi väripaletti minimalistinen tai värikäs.

Laadukkaat materiaalit ja pitkäikäinen käyttö

Rento moottorisänky on suunniteltu kestämään vuosia. Sen tukevat materiaalit ja korkealaatuinen rakenne takaavat sängyn pitkäikäisyyden, samalla kun pussijousituksen ja moottorimekanismin tarjoama tuki pysyy ennallaan vuodesta toiseen. Tämä sänky on loistava valinta niille, jotka haluavat panostaa sekä nukkumismukavuuteen että tyylikkääseen sisustukseen.

Yhteenveto

Rento moottorisänky 80x200 cm harmaana on täydellinen valinta kaikille, jotka arvostavat ergonomista mukavuutta, helppokäyttöisyyttä ja tyylikästä muotoilua. Moottoroidun säätömekanismin ja pussijousituksen ansiosta saat täydellisen tuen ja mukavuuden, ja harmaa värimaailma varmistaa, että sänky sopii monenlaisiin sisustuksiin. Tässä sängyssä uni tulee varmasti helpommin ja laadukkaammin.

Samasta tuoteperheestä

Täydennä kokonaisuus