Maskun Kalustetalo Oy BLACK WEEKEND
Etusivu Tuotteet Puutarhakalusteet Pehmusteet ja tyynyt

Pehmusteet ja tyynyt

Pehmusteet ja tyynyt lisäävät pirteän loppusilauksen terassin somistukseen ja tarjoavat mukavuutta ulkona oleskeluun. Kukapa ei nauttisi muhkealla pehmusteella päällystetyn puutahrakeinun liikkeestä tai auringonotosta pehmeässä aurinkosängyssä. Tee kutsuva keidas pihasi perälle ylellisten pehmusteiden ja koristetyynyjen avulla ja kutsu ystävät illanviettoon.

PEHMUSTEET JA TYYNYT ULKOKÄYTTÖÖN

Masku.com -verkkokauppa tarjoaa monipuolisen valikoiman pehmusteita puutarhakalusteisiin, pihakeinuihin sekä aurinkosänkyihin. Hauska lisä puutarhakalusteiden joukkoon ovat myös värikkäät ulkosäkkituolit kestävällä, vettä hylkivällä kankaalla.

Säänkestävät pehmusteet ja tyynyt valmistetaan vettä hylkivästä materiaalista, joten ne pysyvät kuivana myös pienellä sateella. Kuten tiedämme, Suomen kesä on keleiltään vaihteleva. Rankkasateiden varalta voit säilyttää tyynyt ja pehmusteet kätevässä pehmusteboxissa.

TILAA KESTÄVÄT PEHMUSTEET JA TYYNYT NETISTÄ JA NAUTI KESÄSTÄ

Hanki mieleisesi pehmusteet ja tyynyt verkkokauppamme laajasta valikoimasta silloin, kun sinulle parhaiten sopii. Masku.com palvelee 24/7 ja voit maksaa ostoksesi heti tai joustavasti erissä. Halutessasi voit myös vierailla lähimmässä Maskun myymälässä ja kokeilla, miltä mieleisesi pehmusteet ja tyynyt tuntuvat käytännössä. Viimeistele kesätunnelmat pehmeillä mukavuuksilla ja nauti auringosta!

Pehmusteet ja tyynyt