Etusivu / Huoneet / Puutarha / Puutarhakalusteet / Pehmusteet ja tyynyt

Pehmusteet ja tyynyt

Meillä Maskussa puutarhojen, parvekkeiden sekä terassien sisustaminen on ollut lähellä sydäntä jo vuosikymmenien ajan. Mallistostamme löydätkin sopivat kalustekokonaisuudet kaikenlaisiin tarpeisiin. 

Kesän 2024 mallistomme kulmakiviä ovat luonnollisuus, mukavuus sekä helppohoitoisuus. Luonnolliset värimaailmat, muhkeat pehmusteet sekä kestävän kehityksen periaatteiden mukaisesti valituista puulajeista valmistetut tuotteet ovatkin lisääntyneet mallistossamme. Helppous on olennainen osa mallistomme suunnittelua, sillä kesästä nauttiminen ei saa missään nimessä olla liian työlästä! Valtaosa mallistomme tuotteista on valmistettu täysin huoltovapaista materiaaleista. 

Inspiroivia lukuhetkiä kauden 2024 kesäkalustekuvastomme parissa! TÄSTÄ KESÄKALUSTEKUVASTOON!

Pehmusteet ja tyynyt

0 tuotetta

Näytetään 0 / 0 kpl

Pehmusteet ja tyynyt ulkokäyttöön

Pehmoisempia puutarhahetkiä! Rentoudu mukavammin pehmustetulla ulkotuolilla. Muhkeiden pehmusteiden ja koristetyynyjen materiaali on vettä hylkivä ja kestää kuivana kevyessä sateessa.

Koristetyynyt tuovat ulkokalustoosi kotoisaa tunnelmaa. Pehmusteet sidotaan tuoliin naruilla, jotka pitävät pehmusteet hyvin paikallaan tuolilla istuttaessa. Aurinkosängyn pehmuste tekee auringonotosta vieläkin lokoisampaa joko makuuasennossa tai istuvassa asennossa. Säätötuolin pehmuste ja tuolin istuinpehmuste takaavat miellyttävän istuinasennon ulkona ruokaillessa ja päivää paistatellessa.

Tutustu puutarhapehmusteiden ja koristetyynyjen valikoimaamme verkkokaupassa ja lisätietoa saat puutarhakalusteiden asiantuntijoiltamme lähimmästä Masku-myymälästäsi.

Puutarhakalusteiden pehmusteet ja tyynyt lisäävät pirteän loppusilauksen terassin somistukseen ja tarjoavat mukavuutta ulkona oleskeluun. Kukapa ei nauttisi muhkealla pehmusteella päällystetyn puutahrakeinun liikkeestä tai auringonotosta pehmeässä aurinkosängyssä. Tee kutsuva keidas pihasi perälle ylellisten pehmusteiden ja koristetyynyjen avulla ja kutsu ystävät illanviettoon.

Pehmusteet ja tyynyt ulkokäyttöön

Masku.com -verkkokauppa tarjoaa monipuolisen valikoiman pehmusteita puutarhakalusteisiin, pihakeinuihin sekä aurinkosänkyihin. Hauska lisä puutarhakalusteiden joukkoon ovat myös värikkäät ulkosäkkituolit kestävällä, vettä hylkivällä kankaalla.

Säänkestävät puutarhapehmusteet ja tyynyt valmistetaan vettä hylkivästä materiaalista, joten ne pysyvät kuivana myös pienellä sateella. Kuten tiedämme, Suomen kesä on keleiltään vaihteleva. Rankkasateiden varalta voit säilyttää tyynyt ja pehmusteet kätevässä pehmusteboxissa.

Tilaa kestävät puutarhakalusteiden pehmusteet ja tyynyt netistä

Hanki mieleisesi pehmusteet ja tyynyt verkkokauppamme laajasta valikoimasta silloin, kun sinulle parhaiten sopii. Masku.com palvelee 24/7 ja voit maksaa ostoksesi heti tai joustavasti erissä. Halutessasi voit myös vierailla lähimmässä Maskun myymälässä ja kokeilla, miltä mieleisesi pehmusteet ja tyynyt tuntuvat käytännössä. Viimeistele kesätunnelmat pehmeillä mukavuuksilla ja nauti auringosta!