Maskun Kalustetalo Oy KATSO TARJOUSTUOTTEET!
Etusivu Tuotteet Puutarhakalusteet Puutarhapöydät, terassipöydät Ekeberg sohvaryhmä 2,5+1+1+sp

Ekeberg sohvaryhmä

Loppunut kesäkaudelta 2020

Yhtenäinen upea sohvaryhmä, joka kestää sään kun sään.

Paranna puutarhasi, terassisi tai parvekkeesi viihtyvyyttä laadukkailla puutarhakalusteilla. Ekeberg sohvaryhmällä nautit auringonpaisteesta täysillä ja pidät vaikka grillijuhlat. Ekeberg-sarjan sohvalle mahtuu istumaan jopa 3 ihmistä ja nojatuoleille 2.

Mitat:

  • Sohva: 161x77x76 cm
  • Nojatuoli: 81x77x76 cm
  • Sohvapöytä: 75x110x40 cm

Sohvan ja nojatuolien sirot ja kepeät puujalat luovat mielenkiintoista kontrastia harmaaseen leveään istuimeen ja muhkeisiin tyynyihin. Sohvan ja nojatuolien jalat ovat tiikkipuuta, joka on säänkestävä materiaali. Vahva pulverimaalattu alumiinirunko ja laadukkaat pehmusteet säilyttävät ensiluokkaisen istuinmukavuutensa vuodesta toiseen. Verhoilumateriaali on vettä hylkivä. Käsinojia ja selkänojia verhoileva paksu narupunos on näyttävä yksityiskohta.

Sohvapöydässä on vahva alumiinirunko, joka yhdistyy FSC-tiikistä valmistettuihin jalkoihin. Pöydän päällystää easywood-kansi, joka on puujäljitelmä. Sohvapöydän materiaali on erittäin kulutusta kestävä, sillä se kestää sateen tai auringon paahteen. Lisäksi easywood on helppohoitoinen materiaali, jonka hoidoksi riittää puhtaanapito.

Ekeberg-sarjan kalusteet ovat saatavilla myös erikseen; upea 2,5-istuttava sohva, huippumukava nojatuoli ja tilava sohvapöytä.

Katso kaikki Ekeberg-tuotteet.

  • Tuotenumero: MYYKESA1168